Sene sonu toplantısında bana bir şey sorulmadı

Kodla Büyü

pisagorean

Süper Üye
Süper Üye
Tüm öğretmenlere yıl sonu değerlendirmesi yapmaları için tek tek isimleriyle hitap ederek söz verdi ama bana sormadı bile. Bu nasıl iş arkadaş. benim de 1 yılım geçmedi mi bu okulda. biz neyiz bu okulda ben anlamıyorum.

evet maalesef hocam dersimiz olmadığı için bizim görüşlerimiz önemli değil yılın başında da aynı şey olacak seçmeli dersler seçilirken hiç sorulmayacak biz teknik elemanız çünkü işleri olunca bizler varız

neden tepkinizi koymadınız o halde. kusura bakmayın da siz bu duruma sessiz kalarak kendinizi küçük düşürmüşsünüz. tabi sessiz kladıysanız.

hocam o duyguyu çok iyi bilirim :(( aynı şey kaç defa başıma geldi..artık ses çıkarmıyorum, zorla kendimi önemsettirmeye çalışmak saçma geliyor..ben de tepkimi okulla ilgili konularda fikir beyan etmeyerek koyuyrum..boşverin üzmeyin kendinizii....

ARKADAŞ VAKTİ ZAMANINDA TEPKİNİ KOY YOKSA GELİP BURADA AĞLAMAYIN YA BU SİTEYİ BAŞKALARIDA TAKİP EDİYOR SİZİN GİBİ ACİZ DAVRANAN KİŞİLER YÜZÜNDEN ELALEME MASKARA OLUYORUZ...BURASINI AĞLAMA DUVARINA ÇEVİRDİNİZ YAHU

Aklıma Erol Büyükburç geldi... :)

Ben önemsemem böyle şeyleri bilmiyorum haksız mıyım? Ama hiç dersim olmadığı halde bana soruluyor "Dönem nasıl geçti?" diye.

Hocam, merak ettim sorulsa ne söyleyecektiniz? Benim 6. yıl bitti. Bu güne kadar hiç bir kurul toplantısında adam akıllı bir karar alındığını görmedim. O anlamda konuşmaya gerekte yok zaten, hocam sıkma tatlı canını. Öte yandan konuşmaya gerek olduğunu düşündüğünüz bir konu var. Sizin alanınızla ilgili ve siz susuyorsanız; bir önceki mesajdaki arkadaşa katılıyorum, bu ne yazık ki sizin hatanız. Söz verilmesine bile gerek yok çat diye konuşacaksınız hocam. Bu ülkede işi usulüne uygun yapmaya çalışanlar genelde zararlı çıkarlar.

Bana 14 senedir sorulmadi sen ne diyorsun hocam.ama 14 senedir de 10 kisinin yapamayacagi isler gittigim her yerde tek bana yuklenmistir

aynısı banada oldu ama bana dönüp size güle güle dediler :)
norm fazlası tayinim çıktığı için.gittiğim her yerde sene sonu böyle oluyor

Orada bana neden sorulmuyor demek beni adam yerine koymuyorsunuz demek olur. Ben neden bana da sorun diye ağlayayım. Ben burada okulda bir yılı geçmiş bir personelin görüşünün alınmamasına kızıyorum. Tamam dersimiz yok, çok fazla öğrenciyle haşır neşir değiliz ama sonuçta sen ne düşünüyosun hocam denilebilir. Bunun suçlusu ben miyim, yoksa kabahat bizi hiçe sayan idarede mi? Kabahati biraz da hırsız da aramak lazım. Hemen bize yüklenmeyin. Yok biz tepki koymamışız da ondan oluyomuşta, sonra gelip burda ağlıyomuşuz da.

Bu olağan bir durum tüm okullarda uygulama böyledir sizin dışınızda kimse dersinize önem vermez. Eee hocam çıkar dünyası sizin dersinizde bir çıkar yoksa...
Bende şunu merak ediyorum.
Af buyurarak soruyorum:
Neden multi üyelikler alarak konu açtınız. :)

hasari' Alıntı:
Bu olağan bir durum tüm okullarda uygulama böyledir sizin dışınızda kimse dersinize önem vermez. Eee hocam çıkar dünyası sizin dersinizde bir çıkar yoksa...
Af buyurarak soruyorum:
hocam anlamadım nasıl yani multi üyelik?

@lperen' Alıntı:
Aklıma Erol Büyükburç geldi... :)

Ben önemsemem böyle şeyleri bilmiyorum haksız mıyım? Ama hiç dersim olmadığı halde bana soruluyor "Dönem nasıl geçti?" diye.

Saksı değilim ben. En çok bana soracaksınız, en çok bana. Ben gelmiş geçmiş en iyi BT'ciyim falan mı demesi gerekiyordu? :lol:

pisagorean' Alıntı:
hasari' Alıntı:
Af buyurarak soruyorum:
hocam anlamadım nasıl yani multi üyelik?
Bu üyelik dışında iki farklı üyeliğiniz daha var bununla birlikte 3 üyelik oluyor.

pisagorean' Alıntı:
Orada bana neden sorulmuyor demek beni adam yerine koymuyorsunuz demek olur. Ben neden bana da sorun diye ağlayayım. Ben burada okulda bir yılı geçmiş bir personelin görüşünün alınmamasına kızıyorum. Tamam dersimiz yok, çok fazla öğrenciyle haşır neşir değiliz ama sonuçta sen ne düşünüyosun hocam denilebilir. Bunun suçlusu ben miyim, yoksa kabahat bizi hiçe sayan idarede mi? Kabahati biraz da hırsız da aramak lazım. Hemen bize yüklenmeyin. Yok biz tepki koymamışız da ondan oluyomuşta, sonra gelip burda ağlıyomuşuz da.
..
evet idarecileriniz sizin fikrinizi sormalıydı yapılan bir saygısızlıktır. kimse bunun tersini söylemedi AMA

her toplantının son maddesi DİLEK ve TEMENNİLER dir. bu maddede söz alıp BENDE BU OKULUN BİR ÖĞRETMENİYİM ilgili maddede bana da görüşlerimi sormanız gerekirdi ve sormadınız bunu kendime ve alanıma yapılmış bir hakaret olarak görüyorum DEDİNİZ Mİ :?: bu tepkiyi koymadığınız sürece o idarecileriniz emekliliğe kadar sizin fikirlerinizi sormaya tenezzül etmeyecektir. bunu da unutmayın

siz size değer vermeyenlere kızıyorsunuz, burdaki arkadaşlarda sizin mesleğin değerini düşürmenize. sizin gözünüzde idarecileriniz neyse yukarıdaki tepkiyi vermediyseniz burdaki arkadaşların gözünde de siz öylesiniz.

Allah aşkına bizim dersimiz var deseniz ne olacak orada.Sürekli kendi kendimize ben varım mı demeliyiz lafla.Herkes biliyor norm kadro durumumuzu.Dersin durumunu.Herkese koz verdi milli eğitim.Bunun sorumlusu biz değiliz.idareciler menfaatten başka bir şey bilmez.Çoğu böyledir.Zamanı geldiğinde öne süreceksin ama söz hakkı verilmemesini.O kadar insanı göz göze küstürdüler.Kalbini kırdılar.Olmadık işler yaptırdılar.Ancak saygınlığı tamamen bitirdiler.Kusura bakmayın ama artık öğretmenlikten de öğretmenlerin ve idarecilerin bize bakışından dolayı okuldan soğudum.Bu saatten sonra da değişmez benim için bunlara bakış bu branş olduğu müddetçe.Ben bir iş yapıyorum.Cümle alem karışacak.Ve biz mutlu olacağız.Bırak söylemesinler hocam adını da dersini.Gün gelir bize güler.Biz onları insandan saymayız.Neyse daha fazla bir şey demek istemiyorum.Burada olmaz en azından.Ama şunu söylüyorum.En başından buraya kadar kim bizi bu hale getirmek için katkı harcadıysa bu durumu kullandıysa Allah bin türlü belasını versin.Tüm bilişimcilerin hakkı onlardan çıksın.

Bizde dün yaptık, en çok beni konuştu müdür ve teşekkürlerini sundu. Hocam biraz takındığınız tavırdan olabilir, fazla eyvallahçı olmayın.

Arkadaşlar yazılanları tek tek okudum ve kafam baya bi karıştı. Şuan 3. okulumda çalışıyorum ve çalıştığım 3 okulda da bırakın masaya yumruk vurmayı masa bakmam bile yeterli (son okul 55 öğretmenli). Çünkü yıl boyunca yarısı bana muhtaç. Diğer yarısı ile de arkadaşlık seviyesi ileri diyelim. bırakın allah aşkına mesleğinizi konuşturun köşede kasılıp otursanız kimse size gelmez. Ben kendi ilçemden biliyorum kaç tane öğretmenle konuştuysam yarısından fazlası bilişim teknolojileri öğretmenlerinin yada formatörlerin kasıntılığından şikayetçi. Arkadaşlar küçük dağları biz yaratmadık. Lafın altında kalın yada haksızlığa göz yumun demiyorum ama değerli olduğunuzu siz değil başkaları söylesin. Aynesi iştir kişinin lafa bakılmaz....

Geri