Tüm öğretmenlere yıl sonu değerlendirmesi yapmaları için tek tek isimleriyle hitap ederek söz verdi ama bana sormadı bile. Bu nasıl iş arkadaş. benim de 1 yılım geçmedi mi bu okulda. biz neyiz bu okulda ben anlamıyorum.
hocam anlamadım nasıl yani multi üyelik?hasari' Alıntı:Bu olağan bir durum tüm okullarda uygulama böyledir sizin dışınızda kimse dersinize önem vermez. Eee hocam çıkar dünyası sizin dersinizde bir çıkar yoksa...
Bende şunu merak ediyorum.
Af buyurarak soruyorum:
Neden multi üyelikler alarak konu açtınız.
@lperen' Alıntı:Aklıma Erol Büyükburç geldi...
Ben önemsemem böyle şeyleri bilmiyorum haksız mıyım? Ama hiç dersim olmadığı halde bana soruluyor "Dönem nasıl geçti?" diye.
Bu üyelik dışında iki farklı üyeliğiniz daha var bununla birlikte 3 üyelik oluyor.pisagorean' Alıntı:hocam anlamadım nasıl yani multi üyelik?hasari' Alıntı:Bu olağan bir durum tüm okullarda uygulama böyledir sizin dışınızda kimse dersinize önem vermez. Eee hocam çıkar dünyası sizin dersinizde bir çıkar yoksa...
Bende şunu merak ediyorum.
Af buyurarak soruyorum:
Neden multi üyelikler alarak konu açtınız.
..pisagorean' Alıntı:Orada bana neden sorulmuyor demek beni adam yerine koymuyorsunuz demek olur. Ben neden bana da sorun diye ağlayayım. Ben burada okulda bir yılı geçmiş bir personelin görüşünün alınmamasına kızıyorum. Tamam dersimiz yok, çok fazla öğrenciyle haşır neşir değiliz ama sonuçta sen ne düşünüyosun hocam denilebilir. Bunun suçlusu ben miyim, yoksa kabahat bizi hiçe sayan idarede mi? Kabahati biraz da hırsız da aramak lazım. Hemen bize yüklenmeyin. Yok biz tepki koymamışız da ondan oluyomuşta, sonra gelip burda ağlıyomuşuz da.