Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Arkadaşlar dersimiz seneye 6. sınıflarda 2 saat mi olacak yoksa bu yılki gibi 5.sınıf dışında birer saat mi olacak? Seçmeli ders seçtirmemizi istediler de acil bilgi edinmem lazım 6 saati doldurmak için hesap yapıyorum. şimdiden teşekkürler.
Sayın hocam bu yeni program ve kademeli olarak uygulanıyor. Yani bu sene sadece 5 lerde 2 saat oldu seneye 5ve 6 da 2 saat olacak sonraki sene 5,6,7 de sonraki sene 5,6,7,8 de 2 şer saat olacak. Seçilme konusuna gelince; çokbilmiş idarecilerimiz her işi bize yaptırıyor ya, bende aldım müdürün elinden seçmeli ders dilekçelerini gittim kendim dağıttım çocuklara izah ettim ne yapmaları gerektiğini dersleri nasıl seçeceklerini, Bilişim teknolojileri ve yezılım dersini tanıtırken de şu ifadeleri kullandım. " Hani ben giriyorum ya bilgisayar varya oyun falan oynuyosunuz hani..." Gerçekte öyle bir durum yok tabi 3-5 dakka oyunun hatırına dersi cazip hale getirmem gerekti napiim