seneye 7 8 ler

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan madur
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Kodla Büyü

madur

Üye
seneye 7.sınıflarda zorunlu olacakmı dersimiz kademeli geçiş şeklinde. yoksa bu seneki gibi 5 6 lar zorunlu 7 8 ler seçmelimi olacak

Seneye 7 lerde yeni sistem (2 saat ) seçmeli, 8 lerde ise eski sistem 1 saat seçmeli olarak var. 5-6 aynen zorunlu ders olarak devam edecek tabi mayıs haziranda yeni bir ttb kararı değişikliği olmazsa.

bende lab 1 tane 48 saat ders var seneye 7 leri seçersek 72 saat olacak o nedenle seçmicez. 2 öğretmen 24 - 24 aramızda sabah öğle olarak anlaştık 6 -8 ler sabahçı 5-7 lere öğleci oldu bi de btr olduk süper oldu. istesekde 7 leri seçemeyiz zaten.

Dün bizim müdürde hocam seneye kaç saat ders olur gibisinden sordu. Ben şu an sadece 5. ve 6. sınıflara 28 saat derse giriyorum. 7. sınıflardan nerden baksanız 60 öğrenci seneye seçer dersimi oda 15er öğrenciden 4 sınıf 8 saat eder. 2. normu açmak istiyor ama o iş riskli yüksek puanlı birisi gelir bizim dersler tekrar kalkarsa bizi şutlarlar :mrgreen:

the_korsan' Alıntı:
Seneye 7 lerde yeni sistem (2 saat ) seçmeli, 8 lerde ise eski sistem 1 saat seçmeli olarak var. 5-6 aynen zorunlu ders olarak devam edecek tabi mayıs haziranda yeni bir ttb kararı değişikliği olmazsa.

ayne bu şekilde olması gerekiyor, tabi ki değişiklik olmazsa...

ahmetarif21' Alıntı:
the_korsan' Alıntı:

ayne bu şekilde olması gerekiyor, tabi ki değişiklik olmazsa...

seneye 8 leri yalnız bırakmayıp kademeli geçiş yerine direk geçiş yapılacağı söyleniyor

behise' Alıntı:
Ben de duydum 8 ler direk geçecek. Kademeli olmayacak.
Ben müsteşarın toplantısında bulunmuştum, direkt geçiş soruldu. 7 ve 8'ler direk geçmeyecek dedi. Önceki kişiye saygısızlık olmasın diye

Geri