goodielife' Alıntı:
hocam restleşmek demek kendi bildiğini yapmaktır. sen yok mok diyosun ama yinede yapıyosun anladığım kadarıyla...
Çok saçma meselesi;
Hocam benim anladığım kadarıyla; "ders saatim full olsa yine bana iş yaptırırlar diyorsun." sen. Ben de diyorum ki bu saçma. Bizler öğretmeniz dersimiz full olsa ders dışı boş zamanımız olmayacağına göre TAMİRCİLİK yapmamış olursunuz. Bu açıdan düşünmenizi temenni ederim...
Hocam işte onun mücadelesini veriyorum. UFak birseyse bakıyorum ama uzun sürecekse asla. Kendimi kötü hissediyorum "hayır" derken ama mecburum ve bunu iyi öğrencim. Ayrıca dersim tam olsa yaptırır demiyorum sadece yüzsüzlükler diz boyu ve eminim 30 değil 40 saat girsem yine gelirler ve tamircilik yapmamı isterler. Kısaca ders sayısı ile değil mantıkları ile ilgili diye düşünüyorum. basıma gelen iki olayı anlatayım, ikisinin isteğide "format atabilir misiniz "dedi, bende zmanım yok atamam dedim. Biri evde atamaz mısınız dedi, diğeri ise gitti ve bir gün sonra geldi eşinin attığını söyledi. Hocam mantıkları aynı olduğu sürece benim kafa rahat olmayacak...