seneye de dersim seçilmeyecek...

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan hhhh
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Kodla Büyü

hhhh

Aktif Üye
2 yıldır okulumda ikinci kademede dersim seçilmiyor.. mecburen formatör oluyorum.. sebepde türkçe öğretmenlerinin maaş karşılığını dolduramıyor olmaları.. seneye formatör olmayacağımı söyledim.3 saat 5 saat ne kadar olursa ders verin başka okula gidip maaş karşılığını doldururum dedim. yok yine türkçe öğretmenleri.. biz öğretmen değil miyiz?
bir yandan naparlarsa yapsınlar diyorum artık formatçr de olmam nereye gönderirlerse giderim norm fazlalığından.. bir yandan da bu okul benim dersimi hiç seçmeyecek herhalde deyip ilçeye gitsem bana çare olurlar mı diyorum?.... ne yapmam lazım bilmiyorum.. artık şu 8-5 saçmalığından sıkıldımm.

hocam seneye ne olacağını hiç kimse bilmiyor ki. hiç kimse seneye ne formatör olacağını yada dersimizin lacağını bilmiyor. bakıp görecez artık

Sıkıldıysan yapacağın tek şey başka okullardan bulabilirsen maaş karşılığını doldurmak ki bu çok çok çok zor bir ihtimal. Hocam sen en iyisi sıkıla sıkıla bu çileye devam :verymad:

ghulya' Alıntı:
hiç mi formatör olmayıp dersi de seçilmeyen yok?
Hocam hiç şansınız yok, başka okul bulmadan, maaş karşılığını doldurmadan formatörlük dışında şansınız yok.

sabret hocam çalışmalar yapılıyor ocaktan sonra kimse formatör olmayacak.

yok yani beni ne yaparlar o zaman formatörlükte gönüllük esas, istemezsem ne olur? ne yaparlar?

inşlh şu formatörlük saçmalığından kurtuluruz yetti artık ya...bin pişman ettiler bizi öğretmen olduğumuza...:(

hocam bu tür uygulamalarda bakanlık 1 yıl deneme 2.yıl uygulamaya gider. büyük bir ihtimalle de hocam seneye ocak ayında bu uygulama ortaya konur. ocak 2013 diyorum

milkay' Alıntı:
hocam bu tür uygulamalarda bakanlık 1 yıl deneme 2.yıl uygulamaya gider. büyük bir ihtimalle de hocam seneye ocak ayında bu uygulama ortaya konur. ocak 2013 diyorum

hocam ne uygulama getirecekler peki haberiniz var mı?

Hiç bir okul BT dersi olsun çocuklar bir şeyler öğrensin diye bu dersi açmaz,hepsinin niyeti bu dersi açalım bir BT öğretmeni gelsin, okulda amele gibi çalıştıralım amacı ile açmıştır.İtirazı olan var mı ?

Ferhat' Alıntı:
Hiç bir okul BT dersi olsun çocuklar bir şeyler öğrensin diye bu dersi açmaz,hepsinin niyeti bu dersi açalım bir BT öğretmeni gelsin, okulda amele gibi çalıştıralım amacı ile açmıştır.İtirazı olan var mı ?
Yok hocam, aynen öyle...

baydin55' Alıntı:
milkay' Alıntı:

hocam ne uygulama getirecekler peki haberiniz var mı?

hocam bundan 6 ay kadar önce branş değiştirme ile bakanlıktaetkin bir kişi ile görüşmemi aktarmıştm. bir çok arkadaşım mışlı mişli konuşmayalım demiş, yazdıklarımla da dalga geçilmişti. o günden itibaren hocam konuştuklarım sadece formda bulunan 5-6 arkadaş ile özelden oluyor. şimdi anlatırken yine mişli mışlı yazmam gerekecek, sonra boş yere gerilmek zorunda kalacağım. en iyisi yaşayalım görelim. bu arada ben artık idareci olduğum halde branşımın bu durumlara düşmesini önlemek için elimden geleni de yaptım. Beni tanıyanlar ne demek istediğimi çok iyi bilirler.
Çok üzgünüm ama artık ne halimiz varsa görelim diyenlerdenim. Ben bazı şeyleriçin çırpınırken rahatlarını bozmayan zümrelerim (sizi tenzih ederim), sıra kendilerine gelince burada feryat ediyor. Bence bunların hepsini hak ediyoruz hocam. biliyorum konuyu da dağıttım ama sözün özü hocam, konuştuklarım bende kalsın. Ama gidişatımızı hiç ama hiç beğenmiyorum.

Bulunduğunuz ilde bitefo uygulaması eğer zorunlu değilse ve okulda da hiç dersiniz olmazsa ilçeye başvurunuzu yaparsınız hocam, ilköğretimlerden zaten ders olan okul bulunmaz ama açığı olan meslek liselerinden yada halk eğitimlerden birine geçici görevlendirilebilirsiniz. Sene başına geldiğinizde ön bir çalışma yaparsınız nerde açık var nereye gidebilirim gidebileceğim bir yer var mı diye ona göre plan çizersiniz. Eylül'de bizi neler bekliyor hiçbirimiz bilmiyoruz o yüzden bugünden yarının derdiyle dertlenip saçları beyazlatmayın derim...

Kolay gelsin

Seneye ne olcak bu yaz belli olur(Ders konusunda)Formaötörlük için meşhur çalışma devam ediyor

the_korsan' Alıntı:
Bulunduğunuz ilde bitefo uygulaması eğer zorunlu değilse ve okulda da hiç dersiniz olmazsa ilçeye başvurunuzu yaparsınız hocam, ilköğretimlerden zaten ders olan okul bulunmaz ama açığı olan meslek liselerinden yada halk eğitimlerden birine geçici görevlendirilebilirsiniz. Sene başına geldiğinizde ön bir çalışma yaparsınız nerde açık var nereye gidebilirim gidebileceğim bir yer var mı diye ona göre plan çizersiniz. Eylül'de bizi neler bekliyor hiçbirimiz bilmiyoruz o yüzden bugünden yarının derdiyle dertlenip saçları beyazlatmayın derim...

Kolay gelsin

haklısınız hocam.. ama ne bileyim haziranda oğlum olucak , eylül de formatör olarak başlamak istemiyorum.

Benim okulda bt sınıfı yok. Formatör olamıyorum, 5 bilişim dersim var sınıflarda idare ediyorum. Tek tas ve görsele giriyorum. toplam 20 saat yapıyor. Bakalım nereye kadar.

Geri