serbest etkinlik te...

Kodla Büyü

Caterpillar

Hiperaktif Üye
Hiperaktif
serbest etkinlikte 4.sınıf,5.sınıf ları öğretmenleri bt ye getiriyorlar,bi kaç defa ben yardımcı oldum hatta ben anlattım..sınıf öğretmenlerine kalsa öğrencileri bırakıp gidicekler,o yüzden artık yardım bile etmiyorum siz ne yaparsanız yapın bt size ait diyorum...ama bu seferde bi baktım ki öğrencilere açın oyun oynayın diyorlar...öğrencilerinde işine geliyor..
siz ne yapıosunuz?fikirilerinizi bekliyorum

walla hocam ben giriyorum 4'lerde 2 saat 5'lerde 1 saat derse öğretmenlere de diyorum ki gidin siz öğretmenler odasında oturun bi çay filan için...
Yoksa okulda hiç dersim yok öğretmenleriyle gelip oyun oynayacaklarına bi iki bişeyler öğrensinler istedim. Madem bilgisayar laboratuvarı var ve ders yok bende dersi gayri resmi işlerim Maksat bir nebze birşeyler öğretmek.

aynen katılıyorum kerasus hocama ancak sorumluluğun sınıf öğretmeninde olduğunu yazılı hale getirin bence..gerçi gerek de yok buna normalde ders onun..

şimdiye kadar lab a gelmediler gelirlerse eğer ben durmam başlarında derse kim giriyorsa o durmalı başında öğrencilerin...

aynen katılıyorum kerasus hocama ancak sorumluluğun sınıf öğretmeninde olduğunu yazılı hale getirin bence..gerçi gerek de yok buna normalde ders onun..

başlarında öğretmenleriyle geliyorlar laboratuara... ama öğretmenlerin umrunda değil tabi, kafalarına göre takılıyor çocuklar. flash belleklerle, cd lerle oyun oynuyorlar tabi... sınıfı dağıtıp gidiyorlar. öğretmenleriyle konuştum ama hala durum aynı...

Atın fırçayı hocam, yüz vermeyin öğretmenlere yoksa onların canına minnet.Derslerine girersiniz onlar oturdukları yerden ücretlerini alırlar.Sonra bir gün girmeyin siz çalışmayan ,yatan ve bedava para kazanan olursunuz.

ders için gelen sınıfa "her zaman" oyun oynamalarına izin vermezdim ben olsaydım. sonra 6. sınıfa geldiklerinde oyun da oyun diye tuttururlar. Sınıf öğretmeni eğitici oyunlar bulup onları oynatabilir ya da mebvitamin veya normal vitaminden ders tekrarı yapabilirler. bilgisayarın sadece oyun aleti olmadığını önce öğretmenlerine sonra öğrencilere hatırlatın.
by_katliam' Alıntı:
serbest etkinlikte 4.sınıf,5.sınıf ları öğretmenleri bt ye getiriyorlar,bi kaç defa ben yardımcı oldum hatta ben anlattım..sınıf öğretmenlerine kalsa öğrencileri bırakıp gidicekler,o yüzden artık yardım bile etmiyorum siz ne yaparsanız yapın bt size ait diyorum...ama bu seferde bi baktım ki öğrencilere açın oyun oynayın diyorlar...öğrencilerinde işine geliyor..
siz ne yapıosunuz?fikirilerinizi bekliyorum

Sınıf öğretmeni durmalı. Ayrıca idareden oyun konusunda öğretmenleri uyarmasını isteyebilirsiniz.

ders anlatmak sorun diil hocam,anlatıncada zevk alıyorum...ama bizim dersimizi 4-5 ler den kaldırmaları dersimizi lüzumsuz olarak görmeleri ayrıyeten idarede dahil tüm öğretmnlerin gözünde biz yatıoz olarak görünmemiz zoruma gidiyor...
eğitici oyunlar var bazen onları oynattırıyor,bazen baş edemiyor ne yaparsanız yapın diyor,çocuklarda rastgele tıklayıp pc yi kitleyebiliyorlar(nasıl beceriyorlar hala çözemedim ) :)

Geri