sergi için önerilerinizi bekliyorum.

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan hbalta
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Kodla Büyü

hbalta

Site Gezgini
23 nisan haftasında okulumuz bir alış-veriş merkezinde sergi düzenliyor. ve okul müdürü her branştan bir materyal istedi. bende birşeyler yapmak istiyorum ama aklıma pek birşey gelmedi. çocukların bilgisayar bilgi düzeyleri de çok iyi değil yani çok komplike birşey olamaz. aklıma 23 nisan için afiş yarışması düzenleyip ilk 3'ü sergilemek geliyor ama sizden gelecek yaratıcı fikirleri bekliyorum. şimdiden zaman ayırıp, düşünen ve yorum yapanlara teşekkürler.

Hocam en basiti Paint'te resim çizdirip en güzel 1-2 tanesini çıkarabilirsin. Benim 5. sınıflarda iki öğrenci var, maşallah yağlı boya gibi oluyor çizdiği resimler :)

Word de dün bir arkadaşımız çok güzel kitap ayraçları yapmış tablo kullanarak, bunun yanında Publisher da davetiyeler, kartlar,afişler hazırlanabilir, Painte resimler çizdirirsiniz,Excel'de bulmaca hazırlatabilirsiniz, powerpointte de okulunuzu tanıtan bir sunu olabilir bence...

çok teşekkür ederim, kitap ayracı orjinal bir fikir, bunu düşünebilirim, resim, excelde bulmaca olabilir. publisher biraz zor olur ama.

Geri