SERTİFİKA GÜVENLİK UYARISI SORUNU....!

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan confrere
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Kodla Büyü

confrere

Seçkin Üye
Seçkin Üye
arkadaşlar lab.daki bilgisayarların yarısında bu sorunu alıyorum...

nasıl çözebilirim, yardımcı olacak olan var mı??

Ekli dosyalar

• güvenlik uyarısı.JPG
    güvenlik uyarısı.JPG
    17.5 KB · Görüntüleme: 871
araştırdım bu sorunu, herkes saati düzeltin diyor

düzelttim ama çözülmedi öyle hocam..

hocam format atılmış geçen sene, güncelleştirme falan yapılmamış hiç...

Hocam bu sorun bios pilinin bitmesi nedeni ile sistem saat ve tarihinin sıfırlanması eski tarihe dönmesi nedeni ile çıkıyor.Sistem tarihini düzelttikten biraz sonra sorun ortadan kalkacaktır.Ayrıca yeni bios pili alıp hepsinin pillerini değiştir.Değiştirmez isen her elektirik kesintisinde tarih yeniden eskiye döner.

hocam düzelttikten sonra da düzelmedi hiç sorun, her tekrar başlatmamda aynı ekranı karşımda görmekten sıkıldım artık...

tek çare bios pilini değiştirmek midir şimdi? yazılımsal bi sorun değil midir acaba?

Hocam bilgisayarda genelde 3 yıldan sonra bios pilleri bitiyor pilin ve bilgisayarın özelliklerine göre değişebiliyor bu süre ve sorun ondan kaynaklanıyor. Bir tane pil değiştir denemeni tavsiye ederim. olmadı başka alternatifleri denersin

hastasıyız dede' Alıntı:
benim labdada vardı aynı sorun 2 gün önce 20 tane bios pili aldım 13 tanesini kullandım diğer bilgisayarların pilleri bitmemiş nedense gerçi fazla dayanmaz herhalde pili biteni değiştiririm, pilleri değiştirip saati düzeltince sorun düzeldi, gitti gidiyorda 0.70 Tl tanesi.

http://urun.gittigidiyor.com/ses-gorunt ... l-95764360

hocam uyum sorunu falan olmuyor o halde değil mi pillerde? her bios pili aynı mıdır? her sisteme uyar mı?
ben de bu gönderdiğiniz linkten alabilirm de...

Geri