sertap erener rengarenk lazım

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan over36
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Kodla Büyü
Her öğretmen kendisi bulsun müziğini.Bizim meslek iyice ayak altına indi.Sabah öğretmenin biri gelmiş laptopa fifa kurar mısın dedi bilmiyorum dedim:)

emrahsahan' Alıntı:
Her öğretmen kendisi bulsun müziğini.Bizim meslek iyice ayak altına indi.Sabah öğretmenin biri gelmiş laptopa fifa kurar mısın dedi bilmiyorum dedim:)
bencede hocam katılıyorum facebooktan istediği müziği bulup paylaşmayı biliyorlar :)

Hocam ben hiç şarkı aramıyorum.yotube-m p 3.org sitesine youtubede beğendiğin şarkının linkini yapıştır .Okulda youtube açılmıyo diye düşünme, sadece linki yapıştırman yeterli.Onu da googlede arattığında alırsın :++: Okuldan da indirebilirsin yani.Çok işe yarıyor.Tek tek mp3 aramak için uğraşma.

haruneser' Alıntı:
Hocam ben hiç şarkı aramıyorum.yotube-m p 3.org sitesine youtubede beğendiğin şarkının linkini yapıştır .Okulda youtube açılmıyo diye düşünme, sadece linki yapıştırman yeterli.Onu da googlede arattığında alırsın :++: Okuldan da indirebilirsin yani.Çok işe yarıyor.Tek tek ***** aramak için uğraşma.
Çok güzel bir yöntem :++: Acaba bu yöntem ile videoyu da alabileceğimiz bir site var mı

arkadaşlar bazen acil durumlar oluyor meb hattından mp3 bulunmuyor evde internet yok ve bazende 1 saat içinde halletmek zorunda kalıyorsun tuzu kuru olanlar yorum yapıyor

yardım edenlerden Allah razı olsun

arkadaşlar forumda arama yapmadan başlık açmayın aynı konu parca parca milyon tane oluyorrrrrr

Geri