Sertifika yazdırılabilecek Renkli Yazıcı bilen var mı?

Kodla Büyü
Hp Laserjet CP 1025 den kağıt türünü 200 gr seçerek 250 gr kağıda başarılı bir şekilde çıktı aldık. Ayrıca bitmeyen kartuş sistemli canon MX295 de 250 gr kağıda başarılı bir şekilde çıktı aldık.

Teşekkürler Hocam. Sen hangisini tavsiye edersin?
Bana tonerli olduğu için HP daha kullanışlı geldi...

Canonu 2 3 senedir kullanıyoruz.Her sene yazın bozulur, eylül ayında yaptırırız.Bi ara mürekkep hortumları kartuşun altında kalmış, oradan kurtardım, hortumda zedelenme olmuş, bantladım vs. Bu sene yaptırmadık.Sonra Hp Laserjet CP 1025 aldık. Tonerleri pahalı tanesi 40 ila 90 tlden 4 toner. Ayrıca okulumuzda epson L130 var, kendinden orjinal tanklı. Yalnız bu yazıcıda süblime mürekkep var. Kupa baskılarında kullanıyoruz özel kağıtlar üzerine.Tıkanma olduğu zaman ayar menüsünden temizleme bakım düğmesi ile açılıyor. Bu epsonda yazı boş geçirdi ama şuan başarılı çıktılar alıyoruz. Epson veya hp alınabilir.

160 gr kağıda günümüzdeki hemen hemen her model yazcıcıdan çıktı alınabilir.
Üniversitede aldığım yazıcımı şu an hala kullanıyorum. 10 yıl olmuş hala tıkanma vs yok. Bir de kendim bitmeyen kartuş seti alıp taktım canavar gibi oldu. Epson sx200. Yazma kafaları çok sağlam ama yeni modeller de böyle bir hataya düşeceklerini sanmıyorum. Bir de okula canon aldık bitmeyen kartuş sistemli ama her yıl bir sorun çıkarttı.

epson tanklı yazıcılar ile fotograf bile basabilirisiniz. lazer maliyet olarak çok tutar. Maliyetin önemi yoksa hp 1025 işinizi görür. bende var, dolumu biraz tuzlu oluyor..
fotokopi özelliği gerekmez derseniz EPSON L130
fotokopi özelliği isterseniz L220 veya EPSON L365 olabilir...

Geri