Servisten gelen tabletde karışık bir durum?

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan alfa156
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Kodla Büyü

alfa156

Site Gezgini
2 hafta kadar önce 1 öğretmen(e-Tab4), 1 öğrenci (e-Tab5) tabletini ayrı kutularda aynı koli de servise gönderdim. PYBS de öğrenci tableti ücret isteniyor öğretmen tableti teslim alınmayı bekliyor yazıyordu. Dün öğretmenin tableti (E-Tab4) geldi ancak üzerinde bilgilendirme formunda ücret karşılanmadığı için yapılmadı diyor öğrencinin tableti ise piyasa da yok. Şimdi bu durumu nasıl çözeceğim arkadaşlar bir fikir verin. 444 7 555 i aradım telesekter bilgileri söyleyin size dönüş yapılacak dedi ama dönüş felan yok.

Pybs sisteminde de sıkıntı var sanırım. Geçen hafta cuma günü telpaya 4 tane öğrenci tableti gönderdim. Pybs üzerinden de kayıtlarını açtım. Pazartesi günü mesaj geldi 4 tablet için de ayrı olarak servise giriş yaptığına dair ama şimdi tabletler ne alemde diye bir bakayım deyip pybs sistemi açtığımda arıza ürün takibi sayfasında tablet kayıtlarını göremiyorum. :? İşin garip tarafı geçmişe dönük de kayıtlı olan tablet arıza kayıtlarına da ulaşamıyorum.

Öğretmen tableti için öğretmeni aramışlardır. Ya öğretmene ulaşamamışlardır ya da öğretmen ücret ödemeyi kabul etmemiştir. Bu yüzden Öğretmenin tabletini hemen göndermişlerdir. Öğrencinin tabletinin işlemi bitmediği için göndermemişlerdir. Biraz bekleyin bence. Gelen tabletin sahibiyle de görüşün.

Geri