sedatcan63
Site Gezgini
Gecen ay guc kaynagım yanmıstı beraberinde birkac parca daha yandı mesela hdd. Yanan parcaları tamamladım su an bilgisayarım calısıyor. Tek problemim ses ile ilgili. Bilgisayar ilk acıldıgında herhangi bir problem olmuyor fakat bir sure sonra ses birden kesiliyor. gom playerda video oynatırken program donuyor aynı şekilde media player classic ve normal windows media player da yapıyor. VLC player ile oynatınca video donmuyor ama yine ses çıkmıyor ayrıca online müziklerde ve videolarda oyunlarda yani hiçbir şekilde ses çıkmıyor. Bu sorun sadece muzik dinlerken degil film seyrederken ve oyun oynarken de oluyor. Ama bilgisayarı restart ettigimde ses duzeliyor ama bir sure sonra tekrar bozuluyor.
Bu konuda bilgisi olan arkadaşlar yardım ederse sevinirim yoksa çıldıracağım bilgisayarı ikide bir açıp kapatmaktan.
işin kötüsü jdownloader ile dosya indirirken bilgisayarı açıp kapatamıyorumda tekrar beklememek için
Lütfen yardım!!!!
Bu konuda bilgisi olan arkadaşlar yardım ederse sevinirim yoksa çıldıracağım bilgisayarı ikide bir açıp kapatmaktan.
işin kötüsü jdownloader ile dosya indirirken bilgisayarı açıp kapatamıyorumda tekrar beklememek için
Lütfen yardım!!!!