Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
sayın hocalarım bu hoparlör hakkında bilginiz var mı? Sınıfa almayı düşünüyorum acaba sınıf ortamında ses seviyesi yeterli olur mu ve önerdiğiniz bir marka var mı?
Benim birkaç arkadaşım kullanıyor ama sınıfta değil. Ev ortamında 5-10 kişinin olduğu ortamda yeterli. Ama 30 kişilik sınıfta, ortam uğultusunda yeterli gelmeyecektir. Tabii burada yeterli gelmek! ifadesini ne ile doldurduğunuza bağlı. Elbetteki projeksiyonun üzerindeki hoparlörden kat kat daha iyi ama bir etkinlik v.s yapayım, çocuklar duysun, eşlik etsin derseniz bence yeterli olmayacaktır. Ben okuldaki tüm arkadaşlara vaktiyle Creative SBS - 245 aldırdım. 22 TL civarında idi o zaman. Ancak yeterli oldu. Tabii benim bahsettiğim 1+1 hoparlör. Bu şekildeki ses bombalarının hiç biri sınıfta istenen bomba etkisi oluşturmayacaktır. Benim kanaatim bu.