bilgisayarkurdu46 Aktif Üye Mesajlar 102 14 Aralık 2009 #1 ARKADSAŞLAR SES DENETİM PENCERESİ AÇILMIYOR. ETKİN SES KARIŞTIRICI YOK DİYE MS GELİYOR.
T tgbsglm Üye Mesajlar 15 14 Aralık 2009 #2 denetim masası-yönetimsel araçlar-windows ses-çift tıkla-otomatik yazıyor onu elle olarak değiştir-başlat a bas sorun kesinlikle düzelecektir.
denetim masası-yönetimsel araçlar-windows ses-çift tıkla-otomatik yazıyor onu elle olarak değiştir-başlat a bas sorun kesinlikle düzelecektir.
bilgisayarkurdu46 Aktif Üye Mesajlar 102 16 Aralık 2009 #3 tgbsglm' Alıntı: denetim masası-yönetimsel araçlar-windows ses-çift tıkla-otomatik yazıyor onu elle olarak değiştir-başlat a bas sorun kesinlikle düzelecektir. Genişletmek için tıkla ... HOCAM TEŞEKKÜRLER OLDU. MEZUNİYET. KOLAY GELSİN
tgbsglm' Alıntı: denetim masası-yönetimsel araçlar-windows ses-çift tıkla-otomatik yazıyor onu elle olarak değiştir-başlat a bas sorun kesinlikle düzelecektir. Genişletmek için tıkla ... HOCAM TEŞEKKÜRLER OLDU. MEZUNİYET. KOLAY GELSİN