ses dirveri sorunu?

Kodla Büyü

Biosoft

Aktif Üye
arkadaslar ses driveri yüklü ama ses cıkmıyo pc den donanımda problem yok gibi neden acaba.windows 7 kurulu dirverinide yükledim aygıt yöneticisinde yüklendi gösteriyo anlayamadım

Bilgisayara windows7 kurduktan sonra ses problemiyle karşılaştım. İlgili driveri kurmadan önce sistem ses kartını tanıdı ve kendisi yükledi. ancak dışarı ses vermiyordu. ardından internetten son sürüm ses kartı yazılımı indirdim ve yükledim. değişen hiçbirşey olmadı. bilgisayarda herşey normal görünmekte ancak hiçbir şekilde dışarı ses vermiyor.
Arkasında denemedim jak kalmadı. farklı hoparlör ve kulaklıklar ile de denedim. kart sürücüsünü tamamen kaldırıp sıfırdan yeniden yükledim. sonuç değişmedi. aynı durum başına gelen yada çözümünü bilen var ise yardımlarını bekliyorum.

Anakart: foxconn g31mx 46gmx series, n15235

biostan ses kartının açık olup olmadığını kontrol ediniz. Bios yazılımını güncellemeniz gerekebilir. Birde netten benzer sorunla karşılaşan varmı kontrol etmenizi öneririm.

Ses Driver'ın yüklediği ses denetim programlarının ayarlarına bakın bazen ses kartının kendi yüklediği programlardan olabiliyor.

gismoil' Alıntı:
Ses Driver'ın yüklediği ses denetim programlarının ayarlarına bakın bazen ses kartının kendi yüklediği programlardan olabiliyor.

yüklemeden önce de windows tanıdı zaten de, programın tüm ayarlarını kontrol ettim. bir sıkıntı yok ayarlarda. bilgisayar ses verdiğini sanıyor, öyle tepkiler veriyor ama ses yok :( girişler bozuldu desem ön panel çalışır. o da çalışmıyor. eski bi ses kartı bulursam bir de onu deneyeceğim artık.

Geri