ses driverinı yükleddiğim halde ses aygıtı yok

Kodla Büyü

yesimk06

Süper Üye
Süper Üye
ses driverinı yükleddiğim halde ses aygıtı yok uyarısı alıyorum sizce problem ne olabilir arkadaşlar? teknik bir arıza mı? nasıl çözebilirim acaba?

Benim de başıma gelmişti. Onboard ses kartını görüp driverını kurmama rağmen aynı hatayı veriyordu. harici bir ses kartı taktım hal oldu. Onboard ses kartı yanmış olabilir.

Muhtemelen Biostan onboard ses kartı disable yapılmış. Bios girin Onboard ses kartını bulup enable yapın. :)

teşekkür ederim hocam dediğiniz gibi hocam yaptım problem çözüldü,ses aygıtını tanıdı ama bu defa sorun yokmuş gibi göründügü halde bilgisayardan ses gelmiyor. neden olabilir?

yesimk06' Alıntı:
teşekkür ederim hocam dediğiniz gibi hocam yaptım problem çözüldü,ses aygıtını tanıdı ama bu defa sorun yokmuş gibi göründügü halde bilgisayardan ses gelmiyor. neden olabilir?
Hoparlörün ses kartına takılı olduğuna, hoparlörün çalıştığına ve sesinin açık olduğuna emin olun. Daha sonra windows ses yöneticisinden sesi kısıp kısmadığınıza bakın eğer orda da sorun yok ise sürücünüzü yeniden yüklemeyi deneyin.

Geri