Ses gelmiyooo, ses gelmiyooo

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Bihruze
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Kodla Büyü

Bihruze

Aktif Üye
hocalarım başlıktada gayet açık olduğu gibi bilgisayarımdan ses gelmiyo :( en yeni güncellemeler kurulu, aygıt yöneticisinde sorun göstermiyo, denetim masasından ses bölümünde varsayılan hoparlör aktif iniyo kalkıyo media player çalıştıkça..2 farklı hoparlör denedim .arka panel seçili...aklıma başkada birşey gelmedi :cry:

ses driver kaldırıp tekrar kurmayı denediniz mi hocam,işinize yarayabilir...

ses driverı tekrar kur.birde bitane jumper var.onda arıza olmuştur.kasanın içinde .onu bi oynatın daha yeni başıma geldi

ses driverı kaldırdım yeniden yükledim olmadı bi değişiklik..birde kasanın içini açayım bakalım :?

hocam ses kartının donanım kimlik bilgisini ve anakart markasını yazarsan yardımcı olabiliriz

benzer bir sıkıntı bende olmuştu.nihayetinde uğraşmaktan vazgeçip, servise gönderdik, anakartı değiştirip gönderdiler :D tabi böyle bir durumda skipper_forum hocamın yorumunu gerçekleştirmek daha mantıklı :)

sana bi tavsiyem olacak bu tarz bi durumla bende karşılaşmıştım ...ses girişini kasanın arkasındaki orta yeşil girişe değilde pembe girişe tak sonra ekrana bi menü gelicek ordan hat çıkışı de sorun düzelebilir . . .

Geri