ses kartı yüklü ama ses çıkmıyor

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan ofkar
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Kodla Büyü

ofkar

Süper Üye
Süper Üye
arkadaşlar lenovo n100 laptopumda win7 yükledim otomatik olarak ses sürücüsü yüklendi ama bilgisayardan ses çıkmıyor

yardım edin lütfen

teşekkürler şimdiden

otomatik yüklenen sürücüyü kaldırıp kendi driverını yüklemeyi deneyin.

bilgisayarın driver cdsini takın ses driverının setup'ına sağ tıklayıp özelliklerden uyumluluk sekmesinden xpyi seçin ve kurun.

ofkar' Alıntı:
arkadaşlar lenovo n100 laptopumda win7 yükledim otomatik olarak ses sürücüsü yüklendi ama bilgisayardan ses çıkmıyor

yardım edin lütfen

teşekkürler şimdiden

biraz ezbere teşhis oldu ama bi deneyin bakalım, olmazsa başka ilaç verelim :)

Ekli dosyalar

Kendi tanıdığı driverle olmamıştır. Ses kartının orjinal driverini sitesinden indirin kurun düzelir.

win 7 de ben de yaşadım benzer bir durum. ama aynı mıdır bilemem? driver otomatik yüklendi ama ses yok. ben saatin yanındaki ses simgesini sağ tık "kayıttan yürütme aygıtları" laptopunda kullanılan hoparleri sağ tık "varsayılan aygıt olarak ayarla" sorunum çözüldü. senin sorununda bu ise kolay gelsin.

Rarlı dosyayı bir klasöre çıkarıp,aygıt yöneticinizi açın,Ses ve oyun denetleyicileri alt öğesine sağ tıklayıp sürücü yazılımını güncelleştir deyip/sürücü yazılımı için bilgisayarımı tara ve dosyaları çıkardığınız klasörü gösterin -ileri deyin.

Ekli dosyalar

sinaaat' Alıntı:
Rarlı dosyayı bir klasöre çıkarıp,aygıt yöneticinizi açın,Ses ve oyun denetleyicileri alt öğesine sağ tıklayıp sürücü yazılımını güncelleştir deyip/sürücü yazılımı için bilgisayarımı tara ve dosyaları çıkardığınız klasörü gösterin -ileri deyin.

teşekkür ederim hocam ses problemi çözüldü iyi ki varsınız

Geri