Ses kartı yüklerken reset atan bilgisayar

Kodla Büyü

bilgisayarcım

Aktif Üye
bilgisayara format attıktan sonra tüm driverları sorunsuz kurdum. ses kartını devid infodan buldum. ama kurmaya başladığımda bilgisayar sürekli kendini resetliyor. kurulum tamamlanmadan bilgisayar resetlenmiş oluyor.ilk defa başıma gelen bir durum. yardımcı olabilecek var mı?

bilgisayarcım' Alıntı:
bilgisayara format attıktan sonra tüm driverları sorunsuz kurdum. ses kartını devid infodan buldum. ama kurmaya başladığımda bilgisayar sürekli kendini resetliyor. kurulum tamamlanmadan bilgisayar resetlenmiş oluyor.ilk defa başıma gelen bir durum. yardımcı olabilecek var mı?

Sürücü uyumsuz olabilir siz yeni bir sürücü bulup yüklemeyi deneyin.

aygıt yöneticisinden ses kartının sürücüsünü kendisinin bulmasını sağlayın, uygulama dosyasında hata varsa kilitlenmeye sebep olabilir.

hasari hocamında dediği gibi uyumsuz driver larda yapıyor genelde bu hatayı sürücüsünü bulup yükleyince olmuyor bendede olmuştu

aygıt yöneticisinden ünlem işaretli donanımı kaldırdım. donanım değişikliklerini tara dedim. tekrar rset attı. şimdi bilgisayarın her açılmasında sistem tepsisinde yeni donanım bulundu diyor ve der demez de reset atıyor..... işlem yapmama izin vermeden bilgisayar kapanıyor. tekrardan format yolu göründü gibi.

bilgisayarcım' Alıntı:
aygıt yöneticisinden ünlem işaretli donanımı kaldırdım. donanım değişikliklerini tara dedim. tekrar rset attı. şimdi bilgisayarın her açılmasında sistem tepsisinde yeni donanım bulundu diyor ve der demez de reset atıyor..... işlem yapmama izin vermeden bilgisayar kapanıyor. tekrardan format yolu göründü gibi.
Dur daha görünmedi. Güvenli moddan başlat yeni bulduğun ses sürücüsünü yükle düzelir.

Bence senin bilgisayarın ses kartı driveri yanlış işletim sisteminde indirmişsin. Hangi işletim sistemini kullanıyorsan ona göre yükleme yap. :+1:

Aynı sorun bende de mevcut şu an. Bi tane driver indiriyorum sonucuna göre birazdan yazarım

format attım ben tekrar. ne güvenli kip ne normal kip sistem tepsisinde yeni donanım buldu der demez reseti atıyor daha masaüstü simgeleri yeni belirmişkewn...... format attımbakalım. tek tek kurmaya başladım driverları. güncellemeleri aldım. en sona sesi bıraktım :)

Geri