SES SISTEMINDEN ANLAYAN ARKADASLAR

Kodla Büyü

kocer99

Üye
Arkadaslar Yatılı Okulda çalışmaktayım.projeksıyonda ogrencılere yemekhanede bazen fılm seyrettırmekteyız; fakat bır sorunumuz var: ses problemı.nasıl bır şey yapmalıyım acaba ses sıstemı mı almalıyım.kaynak para 200tl veya anfı ve 4 hoperlor var elımde onları kurabılırmıyım acaba.Bu anfı kurulduktan sonra laptop baglantı kablosu var mı?ANFIDEN hoperlore gıden ses bızı tatmın eder mı (bus gıbı).ANLAYAN ARKADASLAR YARDIMCI OLURSANUIZ SEWINIRIM.TEL de verım cagrı bırakmanız yeterlı 0 505 706 72 11

SAYGILARIMLA

Re: ACİL YARDIM.SES SISTEMINDEN ANLAYAN ARKADASLAR

Hocam 200 tl ye anfi ve 4 hoparlör alamazsın tahminim. Öyle yaspacağına logitech veya creative 5+1 alsan o hoparlörleride güzelce dağıtsan daha güzel olmaz mı hem anfiyii aç kapa uğraşmazsın. Çok fazla büyük değilse yemekhane yeter bence.

Laptop anfi bağlantısı için ince uç girişi var ya da onları kalından inceye çeviren aparatlar var. Onu kullanarak sesi anfiye anfiden de hoparlörlere aktarabilirsin hocam

@hmetyesilt@s' Alıntı:
Hocam 200 tl ye anfi ve 4 hoparlör alamazsın tahminim. Öyle yaspacağına logitech veya creative 5+1 alsan o hoparlörleride güzelce dağıtsan daha güzel olmaz mı hem anfiyii aç kapa uğraşmazsın. Çok fazla büyük değilse yemekhane yeter bence.
Hocam anfı ve hoparlor okulda var.Creative 6060 5+1 72W modelı elımde vardı.evden cıkardım kurdum yemekhaneye.ama ses yeterlı gelmedı.AMA kurdugumda 3 tane hoperloru kullandım acaba ondan mı az cıktı ses hocam

prentice' Alıntı:
Laptop anfi bağlantısı için ince uç girişi var ya da onları kalından inceye çeviren aparatlar var. Onu kullanarak sesi anfiye anfiden de hoparlörlere aktarabilirsin hocam
Hocam ses nasıl cıkar acaba anfıyle sınema seyrettırır mı?

kocer99' Alıntı:
prentice' Alıntı:
19 Mayıs provalarında bu şekilde çalışıyorduk. problem olmaz, kullanabilirsiniz. yalnız dikkat edin: anfinin ses çıkış gücü hoparlöre fazla gelip, patlatabilir. anfinin sesini önce tamamen kısın filmi yada müziği başlattıktan sonra yavaşça artırın. istediğiniz ses seviyesini yakalayınca durun, fazla zorlamayın.

denizlerb' Alıntı:
kocer99' Alıntı:
prentice' Alıntı:
19 Mayıs provalarında bu şekilde çalışıyorduk. problem olmaz, kullanabilirsiniz. yalnız dikkat edin: anfinin ses çıkış gücü hoparlöre fazla gelip, patlatabilir. anfinin sesini önce tamamen kısın filmi yada müziği başlattıktan sonra yavaşça artırın. istediğiniz ses seviyesini yakalayınca durun, fazla zorlamayın.
hocam tavsıyenlerın ıcın sagol denıcem hoparlorlerı söküp takıcam anfıye bakalım nasıl olacak

Geri