ses ve müzik ayırma

Kodla Büyü

koki777

Site Gezgini
arkadaşlar kutlu doğum haftası için bir parçanın ses ve müziğini ayırmam gerekiyor yada en azından birazda olsa sesi kısmayı bu konuda önerebileceğiniz bir program var mı?

gold wave de ses ayırma özelliği var ama pek verimli olmamıştı bende ya da parçadan parçaya değişiyor olabilir hocam

Hocam aynı dertten muzdaribim ama ne yazıkki başarılı olan program yok..Farklı fon müzikleri kullanmaya karar verdik .Size kolay gelsin..

koki777' Alıntı:
Ayırma olmasa bile en azından sesi biraz da olsa kısmak mümkün mü acaba?
hocam gold wave de ses kısılabiliyor ancak melodiyle beraber kısılıyor ekstra ritim vs. ekleyebiliyosun çirkin duruyor.bir dene istersen

hocam "free video mp3 converter" programını kullanarak görüntü dosyasını mp3'e dönüştürüp onu da ses olarak kullanabilirsiniz. ama siz galiba siz klipten sadce sesi ayırmayı düşünüyorsanız o biraz uğraştıracak.. :?

Söz ve müzik ayrı ayrı kanallarda kayıt edilmemişse tatmin edici bir şekilde ayıran bir programı (18 yıldır bu camida olan biri olarak söylüyorum) görmedim. Şu program yapıyor bu program yapıyor diyen arkadaşlar birkez bile olsun deneyip yapıp başarmışlar mıdır acaba, sormak lazım. Bu programlarla yapacağınız tek şey insan sesinin frekans aralığını bastırmak. Tabii ki o zamanda o aralıktaki tüm müzik ve ritimlerde baskılanıyor. Sonuç hayal kırıklığı. En iyisi bir müzisyene gidip enstrümantal olarak çaldırıp kaydettirip alacaksınız.

koki arkadaş. ulead video studio 11 programını kullan istediğin gibi sesi -görüntüyüayır parçala kes. kullanımını bilmiyorsan yardımcı olabilirim. Ama türkçe zaten halledersin hatta yollarsan videoyu ayırıp yollarım. kolay gelsin.

black_dream' Alıntı:
koki arkadaş. ulead video studio 11 programını kullan istediğin gibi sesi -görüntüyüayır parçala kes. kullanımını bilmiyorsan yardımcı olabilirim. Ama türkçe zaten halledersin hatta yollarsan videoyu ayırıp yollarım. kolay gelsin.

hocam ses ve görüntüyü moviemakar da ayırıyor. burada istenen insan sesiyle müziği ayırmak.

geçen aynısı benden de istenmişti. ben de olmaz o demiştim. bi sınıf öğretmeni müzik öğretmenimiz yapmıştı diye ısrar edip duruyo ben de hocam müzik öğretmeni yatıysa bizde yaparız ama olmuyo bi kaç program var ama başarılı sonuç alınmıyo falan dedim ama o kdar ısrar ediyo ki kendimden şüpheye düşmüştüm demek sorun ben de değilmiş

aak' Alıntı:
black_dream' Alıntı:

hocam ses ve görüntüyü moviemakar da ayırıyor. burada istenen insan sesiyle müziği ayırmak.

geçen aynısı benden de istenmişti. ben de olmaz o demiştim. bi sınıf öğretmeni müzik öğretmenimiz yapmıştı diye ısrar edip duruyo ben de hocam müzik öğretmeni yatıysa bizde yaparız ama olmuyo bi kaç program var ama başarılı sonuç alınmıyo falan dedim ama o kdar ısrar ediyo ki kendimden şüpheye düşmüştüm demek sorun ben de değilmiş

hocam yapılmıyor değil. yapılıyor. sadece altta biraz ses kalıyor. adobe auditionla denerseniz sonuç alırsınız.

googleda veya youtube da "adobe audition vocal remove" yazarsanız örnekleri görebilirsiniz.

henüz öyle bir program çıkmadı ancak ses kısılabiliyor fakat birebir ses ve müzik ayrılmıyor bulabiliyorsanız karaokesini ve fon müziğini aratın belki bulabilirsiniz

Geri