hocam gold wave de ses kısılabiliyor ancak melodiyle beraber kısılıyor ekstra ritim vs. ekleyebiliyosun çirkin duruyor.bir dene istersenkoki777' Alıntı:Ayırma olmasa bile en azından sesi biraz da olsa kısmak mümkün mü acaba?
black_dream' Alıntı:koki arkadaş. ulead video studio 11 programını kullan istediğin gibi sesi -görüntüyüayır parçala kes. kullanımını bilmiyorsan yardımcı olabilirim. Ama türkçe zaten halledersin hatta yollarsan videoyu ayırıp yollarım. kolay gelsin.
aak' Alıntı:black_dream' Alıntı:koki arkadaş. ulead video studio 11 programını kullan istediğin gibi sesi -görüntüyüayır parçala kes. kullanımını bilmiyorsan yardımcı olabilirim. Ama türkçe zaten halledersin hatta yollarsan videoyu ayırıp yollarım. kolay gelsin.
hocam ses ve görüntüyü moviemakar da ayırıyor. burada istenen insan sesiyle müziği ayırmak.
geçen aynısı benden de istenmişti. ben de olmaz o demiştim. bi sınıf öğretmeni müzik öğretmenimiz yapmıştı diye ısrar edip duruyo ben de hocam müzik öğretmeni yatıysa bizde yaparız ama olmuyo bi kaç program var ama başarılı sonuç alınmıyo falan dedim ama o kdar ısrar ediyo ki kendimden şüpheye düşmüştüm demek sorun ben de değilmiş