Ses yükseltme. (W8)

Kodla Büyü

neverjealous

Süper Üye
Süper Üye
Seçkin Üye
Windows 8 işletim sistemine sahip bir dizüstü bilgisayarın sesi yükseltilebilir mi? Saygılar.

Sağ tarafta ses simgesi var buradan yükseltebilirsin ama bence bunu sormuyorsun. :)

Orijinal sürücüleri mi yüklü? Cevabınız evetse içini açıp daha güçlü bir hoparlör takmaktan başka yapılacak pek bir şey yok. Yüklü değilse orijinal sürücülerini yükleyin.

bence yapma ben bir ara bilgisayarıma bir program kurmuştum. hoparlörüme zarar verdi sanırım.

Normal windows sesleri için mi?

yoksa video izlerken veya başka bir program çalışırken mi ses çok çıksın?

oynatıcılardan da VLC media player var, windows media playera göre sesi çok güçlü. win 8 için değil ama işinize yarayabilir ses ve video oynatırken.

Eğer video izlerken arttırmak için soruyorsan,
k lite codec'te gelen "Media Player Classic" içerisinde,
Görünüm .... ayarlar (veya klavyeden "O")
Dahili filtreler .... ses değiştiricisi ............ sesi arttır ve normalize ayarlarını karıştır, 4 katına kadar çıkıyor,
Sesi sonuna kadar açarsanız, videoda ses bazen yükseldiğinde çızırtı gelebiliyor. Ses seviyesi videoya göre ayarlanmalı.

ercinc98' Alıntı:
Eğer video izlerken arttırmak için soruyorsan,
k lite codec'te gelen "Media Player Classic" içerisinde,
Görünüm .... ayarlar (veya klavyeden "O")
Dahili filtreler .... ses değiştiricisi ............ sesi arttır ve normalize ayarlarını karıştır, 4 katına kadar çıkıyor,
Sesi sonuna kadar açarsanız, videoda ses bazen yükseldiğinde çızırtı gelebiliyor. Ses seviyesi videoya göre ayarlanmalı.

bunu bilmiyordum. :+1:

DFX Audio Enhancer
win8'de denemedim.
http://www.fxsound.com/dfx/download.php
mp3-accessories-dfx-audio-enhancer-11a.jpg

benim laptop'umun hoparlörleri güçlü hocam fakat dfx full kurmanızı tavsiye ederim. farkedilir derecede iyileştirme yapıyor. sizin bilgisayarınızda nasıl bi sonuç verir bilemem. ben çok memnunum.

Geri