SESLİ NAVİGASYON YÖNLENDİRMELERİ - TÜRKÇE

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan elrond
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Kodla Büyü

elrond

Hiperaktif Üye
Hiperaktif
evet arkadaşlar...yazların vazgeçilmezi tatilcilerin can simidi navigasyon cihazları için türkçe yönlendirmeler...eğer siz de sibel den, sinem den ve zeynep ten sıkıldıysanız ekteki dosyaları kullanarak cihazınızı renklendirebilirsiniz...
uzun araştırmalardan sonra hepsini derledim ve hizmetinize sundum...güle güle kullanın...
pehhh ne reklam oldu beah!
yapmanız gereken cihazınızı pc ye bağladıktan sonra diğer sesli yönlendirmelerin kurulu olduğu yere zip li dosyayı kopyala yapıştır yapmak.
1.laz murat
2.eda
3.gözde

Ekli dosyalar

Sayın hocam nokia telefonlar içinmi bu?
Evde samsung da var navigasyonlu...

hocam laz muratı indirdim hem zipli halini hem zipsiz halini voice klasorune kopyaladım laz muratı konusturamadım neyı eksik yapıyorum cihaz garmin nuvi 250

elrond' Alıntı:
evet arkadaşlar...yazların vazgeçilmezi tatilcilerin can simidi navigasyon cihazları için türkçe yönlendirmeler...eğer siz de sibel den, sinem den ve zeynep ten sıkıldıysanız ekteki dosyaları kullanarak cihazınızı renklendirebilirsiniz...
uzun araştırmalardan sonra hepsini derledim ve hizmetinize sundum...güle güle kullanın...
pehhh ne reklam oldu beah!
yapmanız gereken cihazınızı pc ye bağladıktan sonra diğer sesli yönlendirmelerin kurulu olduğu yere zip li dosyayı kopyala yapıştır yapmak.
1.laz murat
2.eda
3.gözde
teşekkürler çok net çalıştı sinemden bıkmıştım. :+1:

bende sesli adres girme (vr) özelliği aktif değil (navitech VR-primo). hangisini yüklesem sorun çözülür? Bende sinem aktif ve "bu ses profilinde kullanılamaz" diyor.

Geri