sesli BT sınıfı panosu

Kodla Büyü

by_zamansiz

Seçkin Üye
Seçkin Üye
merhaba arkadaşlar;
okulumuz tübitak bilim fuarı yapacak ben de katılıyorum. projem şu sesli bir donanım panosu yapmak.
bir pano üstüne anakart vs tüm donanımları yerleştirecem ve yanlarına da ne işe yaradıklarını yzacam fakat benim istediğim buna bir ses düzeneği yerleştirmek ve tuşlara basınca o parçanın ne işe yaradığının okunması.
nette biraz araştırdım ama bu dediğim gibi bir şey bulamadım yardımcı olabilecek var mı acaba aranızda.

buton veya düzenek yerine bir tablet uygulaması şeklinde hazırlayıp tablet ekranı üzerinden yönlendirme yapılabilir bence.
tableti hoparlörlere bağlayıp o şekilde kullanılabilir.
diğer türlüsünü araştırmak lazım bilemeyeceğim

uysal_rockci' Alıntı:
buton veya düzenek yerine bir tablet uygulaması şeklinde hazırlayıp tablet ekranı üzerinden yönlendirme yapılabilir bence.
tableti hoparlörlere bağlayıp o şekilde kullanılabilir.
diğer türlüsünü araştırmak lazım bilemeyeceğim
hocam cep telefonu ve tabletler için böyle bir uygulama tavsiye edermisiniz?

by_zamansiz' Alıntı:
merhaba arkadaşlar;
okulumuz tübitak bilim fuarı yapacak ben de katılıyorum. projem şu sesli bir donanım panosu yapmak.
bir pano üstüne anakart vs tüm donanımları yerleştirecem ve yanlarına da ne işe yaradıklarını yzacam fakat benim istediğim buna bir ses düzeneği yerleştirmek ve tuşlara basınca o parçanın ne işe yaradığının okunması.
nette biraz araştırdım ama bu dediğim gibi bir şey bulamadım yardımcı olabilecek var mı acaba aranızda.
...
pic ile basitçe yapabilirsiniz.
her donanım üzerine bir buton koyarsınız.
buton girişlerini pic girişlerine bağlarsınız.
gelen giriş koduna göre çıkışsa istenilen ses dosyasını çaldırırsınız...

BaRBaRYaN' Alıntı:
by_zamansiz' Alıntı:
merhaba arkadaşlar;
...
pic ile basitçe yapabilirsiniz.
her donanım üzerine bir buton koyarsınız.
buton girişlerini pic girişlerine bağlarsınız.
gelen giriş koduna göre çıkışsa istenilen ses dosyasını çaldırırsınız...

evet hocam ben de bu şekilde bir şey arıyordum teşekkür ederim.

hocam tabiki de kullanabilirsiniz sıkıntı yok :)

Geri