pinaraytas
Aktif Üye
1. dönem okula yeni bir müdür atandı,,okulda müdür yardımcısı olmadığı için haliyle her konuda istisnasız yardım ettim.
2.dönem müdürümüz istediği kişilerden 4 'ünü müdür yardımcısı yaptı. amenna dedim..çok sıkıntı değil.
amaaaa
hala bana iş yüklemeye çalışınca bi dur dedim.hocam müdür yardımcılarınız var,onlar yapsın dedim,benim görev tanımıma girmiyor.ben BTR değilim dedim.
ben seni görevlendirdim yapacaksın dedi,
resmi yazı istiyorum o zaman dedim
bana bi kağıt yolladılar,içinde tefmis,mebbis,e okul,maaş işlemler,,okul sütü dağıtımı daha ne ararsan var,
imzalamadım
ilçe koordinatörüme haber verdim,sağolsun hemen ilgilendi.
imzalama o kağıdı al gel ilçeye dedi,
birileri müdür'e haber uçurdu tabi,
adam o kağıdı getir dedi,biz aramızda hallettik müdürümle ilçelik bir olay yok dersin dedi.
ama o kağıdı geri verene kaadar da o güne kadar yaptığım tüm angarya işleri artık yapamayacağımı bi güzel anlattım
neler neler yaşıyoruz hergün böyle ahh ahhhh
2.dönem müdürümüz istediği kişilerden 4 'ünü müdür yardımcısı yaptı. amenna dedim..çok sıkıntı değil.
amaaaa
hala bana iş yüklemeye çalışınca bi dur dedim.hocam müdür yardımcılarınız var,onlar yapsın dedim,benim görev tanımıma girmiyor.ben BTR değilim dedim.
ben seni görevlendirdim yapacaksın dedi,
resmi yazı istiyorum o zaman dedim
bana bi kağıt yolladılar,içinde tefmis,mebbis,e okul,maaş işlemler,,okul sütü dağıtımı daha ne ararsan var,
imzalamadım
ilçe koordinatörüme haber verdim,sağolsun hemen ilgilendi.
imzalama o kağıdı al gel ilçeye dedi,
birileri müdür'e haber uçurdu tabi,
adam o kağıdı getir dedi,biz aramızda hallettik müdürümle ilçelik bir olay yok dersin dedi.
ama o kağıdı geri verene kaadar da o güne kadar yaptığım tüm angarya işleri artık yapamayacağımı bi güzel anlattım
neler neler yaşıyoruz hergün böyle ahh ahhhh