sevk ve rapor ile ilgili yeni yönetmelik

Kodla Büyü

maviekran

Site Gezgini
merhaba arkadaşlar, geçen okula rapor ve sevk ilgili yeni bir yazı geldi. Yazıda aile hekiminden sevk almadan tam teşekküllü bir hastaneye başvurulamayacağı yazıyordu.
Şimdi benim rapora ihtiyacım var diyelim, özel hastaneye gitmek için de mi aile hekiminden sevk almak zorundayım? konuyu tam anlayan varsa beni bi aydınlatabilir mi?

özel hastaneye gitmek için aile hekimine gitmek gerekmez. hastanelerdeki yoğunluk için bunu yapıyorlar.
tabi bu benim yorumum hemen birkaç kişiyi aradım kimse yorum yapamadı.

tam teşekküllü bir hastane ancak sana o şartı koşabilir. Hiç bir zaman özeli bağlamaz.
Üniversite yada araştırma hastanesindeki yoğunluğu önlemek için sevk şartı getirilmiştir. Sevki de aile hekimi ve diğer hastaneler de yapabilir.

özel hastanelerin ipliği pazara çıkınca millet gitmemeye başladı, devlette daha iyi ve özele göre ucuz hizmet alıyor. Haliyle devlette yığılma oldu. Aile hekimine yönlendirip dolaylı olarak özele rağbeti arttıracaklar.

amaç özel hastane, özel postane, özel pastane zaten.güya devlet hastaneleri kalabalıkmış.bunun çözümü bu mudur?

yazıyı okudum içinde özel sağlık kuruluşları da yazıyor, fakat arkadaşlar geçen hafta bu hafta sevksiz hastaneye gidip rapor falan almışlar..

ne yapacaklarını şaşırdılar.. işin gücün yoksa ailke hekiminle aranı hep iyi tut. ulan doktor yazmazsa nolacak?

mnn' Alıntı:
ne yapacaklarını şaşırdılar.. işin gücün yoksa ailke hekiminle aranı hep iyi tut. ulan doktor yazmazsa nolacak?
aynen öyle hocam millet tatile gitmek için rapor alıyo ben 8 senelik öğretmenlik hayatımda ilk defa rapor almak istedim, aile hekimi bana çemkirdi

Geri