Seyyar klima

Kodla Büyü

Enterprise

Hiperaktif Üye
Hiperaktif
Süper Üye
Arkadaşlar klima alacağız kafamız çok karışık, sabit klima alıp tek bir odayı soğutmak mı seyyar klima ile istediğimiz odayı soğutmak mı karar veremedik. Çevremizde de seyyar klima kullanan bir Allahın kulu yok. Sizlerden kullanan memnun olan var mı ne önerirsiniz?

seyyar klima denen şeyin arkasında kocaman bir boru var ve o borudan gelen sıcak havayı dışarıya tahliye etmeniz gerekiyor. Yani camı açıp boruyu dışarı çıkarmanız lazım yada odada yuvarlak şekilde dışarı açılan bir hava kanalı olması gerekli. Bu nedenle çok kullanışlı değil

Seyyar klima biz aldık koçtaştan. Hiç iyi bir şey değil. sakın almayın. 2 gün sonra iade ettik hemen. Bi kere çok ses yapıyor. Ayrıca suyunu akıtacak bi yer ayarlamanız gerekiyor.
Seyyar olarak kullanılınca çok sorunlu yani. Onu da sabitlersen daha iyi olabilir. Yani sıcak havayı ve suyu dışarı verebileceği şekilde camı ya da duvarı delmen gerekiyor. Bizim evde uzun yere kadar olan pencereler var. Pencereyi aralık bırakalım sıcak havayı dışarı verebilmek için dedik. Bu sefer de sesi içeriye geliyor. Diğer klimalar gibi değil çok ses yapıyor.Suyu için de Arkasına bi kova koymak zorunda kaldık.
Hiç memnun kalmadık. İade ettik. Hiç tavsiye etmem.

Poffff 100 kişiden 1 yada 2 kişi öneriyor herhalde, deminden beri başka sitelerden de yorumlar okuyorum ama durum pek parlak değil:(

Önerenlere de inanmayın derim. Ev için hiç uygun değil. Belki işyerinde falan kullananlar memnun olabilir.

Hocam ille de seyyar bir şey alacaksan soğuk buhar üreten iyonizerli ufo tarzı vantilatörler var. Ben de arkadaşın evinde gördüm gerçekten iyi serinletiyor. O kadar iyi olabileceğini düşünmemiştim makina beni şaşırttı doğrusu :+1:

Geri