Shadow Defender ve Deep Freeze hatası

Kodla Büyü

bil_tek&yaz

Seçkin Üye
Seçkin Üye
Merhaba arkadaşlar BT sınıfındaki bilgisayarlara Shadow Defender ve deep freeze kurdum yeniden başattığımda başlangıç ekranında kalıyor. neden kaynaklanıyor olabilir?
Takıldığı yerin ekran görüntüsü ektedir.

Ekli dosyalar

• IMG-20250327-WA0003.webp
    IMG-20250327-WA0003.webp
    70.4 KB · Görüntüleme: 71
Son düzenleme:
İşletim sistemi Windows 10 64x.
Bugün Toolwiz Time Freeze kurdum 3 bilgisayara ilk bilgisayar mavi ekran hatası veriyor sürekli. Yarın diğerleri de aynı hatayı verirmi bilmiyorum.

Ne yapmalıyım işin içinden çıkamadım.

Çözüm bulana kadar 2 kullanıcı ile davam edebilirsiniz. Yetkili kullanıcıya şifre verip, yetkisiz kullanıcıyı çocuklara kullandırınca ciddi sıkıntılar olmuyor.
Yetkili kullanıcı, gpedit .msc 'den arkaplan değiştirmeyi de engelleyince, bayağı idare ediyor.

Arkadaşlar Time Freeze kurdum bu kezde bilgisayarlarda mavi ekran hatası veriyor. Yokmu bu işin bir çözümü
IMG_20250328_135432.webp

Son düzenleme:
Timefreeze uzun süredir güncellenmiyor. Güncel win 10 larda mavi ekran veriyor çoğunlukla. Koruma programlarında şu anda en düzgün çalışan Shadow Defender.

Takılı sabit disk nedir?
SATA 3 HDD?
sata 3 SSD?
M2 SSD?

Bizim bilgisayarlar eski , ancak takılı diske göre farklı bir versiyon gerekebilir.

Shadow Deffende kurdum ancak koruma olmuyor. Öğrencilerin kurduğu programlar, oyunlar kalıcı oluyor. acaba benim bilmediğim bir ayarı mı var?

BBNET
Geri