shift delete ile silinen belge:(

Kodla Büyü

ucrub_burcu

Site Gezgini
arkadaşlar e sürücümde tezimle ilgili önemli bir belgeyi yanlışlıkla shift delete ile sildim.
sonra hemen 1 saat sonrasına sistem geri yükleme yaptım ama belge hala yok. belgeyi nasıl geri getirebilirim.yardım edermisiniz????

hocam o sürücüye hiç bir dosya yüklemeyin. herhangi bir dosya kurtarma programı fazlasıyla yeterli olur. link isterseniz de verebilirim. acilse mail olarakta atabilirim. zira bu tür durumlarda insan panikliyor kendimden biliyorum.

tavsiye olarak "o&o diskrecovery" programını önerebilirim. fakat full sürümünü bulmazsanız sorun çıkartabilir.

evet hocam aynen öyle. recuva isimli bir program varmış ama açıkçası kullanmaktan çekiniyorum işi iyice bozeım diye.

hocam full versiyonlarda sorun yaşamazsınız. aynen geri gelme ihtimali yüksek. fakat demo falansa sadece gösterir ve dosyayı geri getirmez. merak etmeyin bir sorun çıkmaz. dosyayı sağlam bulsun da.

Ollleeyyyyy :D
recuva programını biraz tereddüt ederek kurdum diğer belgeerime zarar verir diye ama nihayet belgeyi geri getirdi.
süpeeerr bir şey buuu.
ama arkadaşlar şunu bilmiyorum. acaba sadece o sildiğin günki belgeyi mi geri getiriyor. yoksa başka bir gün önceden sildiğin belgeleri de geri getirebiliyor mu?
bunu deneyen varsa ve çözüm üreten varsa buraya yazarsanız ihtiyacı olanlar da bundan faydalanabilirler.

üzerine veri yazılmamışsa 1 yıl önceki dosyayı bile geri getirebilir. :sleep: :shock:

ihtiyacı olan herkese duyurulur.

Geri