Shiftdelete Fatih Projesi Haberi

Kodla Büyü
Sınıfların kapatılması derslerin tamamen kaldırılacağı anlamına gelmez. O şekilde donatılmış sınıflarda da BT dersi işlenebilir ama MEB bu. Ne yapacağını kestirmek zor.

Projeyle birlikte ikinci büyük değişim ise bilgisayar sınıflarında yaşanacak. Mevcut bilgisayar sınıfları üç yıllık adım adım geçiş süreci sonunda tamamen kapatılacak.

Bunun kaynağı ne ki? Benim bildiğim böyle bir resmi açıklama yapılmadı henüz.

3 günlük İKS seminerindeydim, belki aramızda başk akatılımcılar da vardır.
"İKS online sistemine öğrenciler verileri sadece okullardaki bilgisayarlardan girebilir." diye bir ibare vardı orada; hani mebvitamin gibi, öğrenciler meb internet hattından mebvitamin sistemini ücretsiz kullanabiliyorlar, İKS sistemine de öğrenciler meb internet hattı haricinde bir bağlantıyla erişemeyecekler.

Bu durumda BT sınıflarının kapanması nasıl bir karmaşaya sebep olur varın siz düşünün. Bırakalım MEB BT sınıflarını kapatsın da, Nasreddin Hoca misali, bindiği dalı kesince ne hale geldiğini hep beraber görelim.

unknownrealmman' Alıntı:
3 günlük İKS seminerindeydim, belki aramızda başk akatılımcılar da vardır.
"İKS online sistemine öğrenciler verileri sadece okullardaki bilgisayarlardan girebilir." diye bir ibare vardı orada; hani mebvitamin gibi, öğrenciler meb internet hattından mebvitamin sistemini ücretsiz kullanabiliyorlar, İKS sistemine de öğrenciler meb internet hattı haricinde bir bağlantıyla erişemeyecekler.

Bu durumda BT sınıflarının kapanması nasıl bir karmaşaya sebep olur varın siz düşünün. Bırakalım MEB BT sınıflarını kapatsın da, Nasreddin Hoca misali, bindiği dalı kesince ne hale geldiğini hep beraber görelim.
Çocukların hepsine netbook dağıtırlarsa problem yok :D

Derslerimizi alacaklar büyük ihtimalle. 16 Nisanda yapılacak olan eylemde mümkün olduğunca katılımı artırmalıyız. Eylemin çok ses getireceğine inanıyorum.

Geri