sicil notu ortalamalarını öğrenmek isteyenler...

Kodla Büyü

formator18

Site Gezgini
Arkadaşlar mebbiste müdür başyardımcılığı başvurularında sınavsız başvurulara tıkladığınızda size ait belgeleriniz sicil notu ortalamalarınızı görebiliryorsunuz. merak eden arkadaşlar başvurular bitmeden öğrenebilirler herkese kolay gelsin...

Arkadaşlar bu seneki sicil notları verildi mi verildiyse 2 yıllık sicil notu ortalaması 93

evet bende burdaki ortalamama baktım bir de bilgi edinmeden istedim.Nedense ikisi birbirinden farklıydı.Yani ilsiste gözüken ortalama bilgi edinmeden daha yüksekti nedense..Bilginize

hocam bu ne yaa..
Yöneticilik için sicil notu ortalamanızın olumlu olması gerekmektedir !
şeklinde uyarı weriyo. 1.5 senedr kadrolu çalışıorm 5 ay da sözleşmeli çalştm. 3 sene olmadıı için mi böle bu???? yoksa scl notum çok mu düşük?

lavinia_7' Alıntı:
hocam bu ne yaa..
şeklinde uyarı weriyo. 1.5 senedr kadrolu çalışıorm 5 ay da sözleşmeli çalştm. 3 sene olmadıı için mi böle bu???? yoksa scl notum çok mu düşük?

geçen sene marttamı kadroya geçtin hocam. ilk sicil notunu daha almamış olabilirsin...

azaz' Alıntı:
lavinia_7' Alıntı:
hocam bu ne yaa..

geçen sene marttamı kadroya geçtin hocam. ilk sicil notunu daha almamış olabilirsin...

ewt hocam martta geçtm kadroya..

Arkadaşlar neye göre son 2 ya da 3 yılın ortalaması diyorsunuz? Böyle mi yansıtılması gerekiyor ki..
Bu arada bende de 98 :)

kendimi bildim bileli 89.. 6'ya 1 almak için ya ben okulu değiştireyim, yada müdür :)
tabi bu işin şakası.. okuldaki diğer arkadaşlarını ve sicil notu kriterlerini bilmediğim iin yorum yapmayayım..

Bir velimizin bir ladı vardı; 84 diye not mu olur, ya 80 verirsin, ya 85 !!!

hasan' Alıntı:
kendimi bildim bileli 89.. 6'ya 1 almak için ya ben okulu değiştireyim, yada müdür :)
tabi bu işin şakası.. okuldaki diğer arkadaşlarını ve sicil notu kriterlerini bilmediğim iin yorum yapmayayım..

Bir velimizin bir ladı vardı; 84 diye not mu olur, ya 80 verirsin, ya 85 !!!

son hali :87, son yıl tahminen 83 vermiş... sonunda okulu değiştirdim...

teşekkür mü etsem kızsam mı :) bizim müdürün kaç verdiğini bilmeden geçinip gidiyoduk 85 vermiş adam. şimdi sayenizde puanımızı öğrendik :)

BBNET
Geri