Sigorta Atıyor

Kodla Büyü

saimserin

Seçkin Üye
Seçkin Üye
Arkadaşlar BT Sınıfımda elektrik problemi var.Sürekli sigortayı kaldırmama rağman geri aşağı iniyor.Bu konuda ne yapmam gerekiyor.Hiç bir bilgisayarı kullanamıyorum.Teşekkürler....

hocam elektrikçi çözebilir ancak bu sorunu. idareyle görüşün en kısa zamanda elektrikçi çağırsınlar.aksi taktirde bilgisayarlarınız zarar görür. bizde de benzer durum vardı sorun çözüldü.

Hocam aynı problem bende de var. özellikle akşamları çok sık başımıza geliyor. Daha yüksek akımlı bir sigorta ile değiştirsek düzelir gibi me geliyor

benim başıma da geldi.labdaki eski tesisata birşey takınca böyle oluyodu.bi kontrol edin hocam.

hocam aynı sorun bende de vardı. idareye söyledim elektrikçi çağırdılar tamir edildi. ama şimdi de klima çalıştığı zaman arada bir ışıklar sönüp geri geliyor bi de bi kaç tane bilgisayar kapanıp açılıyıor.

hocam diğer labaratuvara daha yüksek akımlı sigorta taktırdık.Bir kaç kasanın poweri yandı 1 monitörde gümüledi dumanlar çıktı.inanın şimdi korkuyorum müdahale etmeye.Daha önce elektirikçi çağırdık onlardan hiç bir şeyden anlamıyorlar...

Daha yüksek bir sigortayla değiştirmek durumu çözmez. Fazla akım çekin bir veya birden fazla aygıt vardır. Bu da kısa devre durumlarında ortaya çıkar. Uzman birisi görmeden amperi yüksek bir sigorta ile değiştirmeyiniz. Yoksa kısa devre olan bölümler yanacaktır.

arkadaşlar aynı sorun bende de var. ders yapamıyoruz.bilgisayarlar tekrar açılıp kapanıyor bazen açılmıyor da elektrikçi geldi ama hala aynı sorun :(

Laboratuarın ana sigorta dahil bütün sigortaları kapatın. Sonra sadece ana sigortayı kaldırın.Sırayla tek tek diğer sigortaları kaldırın ve problemli sigortaya gelince ana sigorta atacaktır. O kapalı kalarak diğer çalışan sigortaları açın en azından diğerlerini çalıştırmış problemin yerini tespit etmiş olursunuz.

aynı problem bende de var, sanırım akşam yada geceleri oluyor bu sorun.. sabah gelip labı açtığımda hemen hemen hergün sigortalar atmış oluyor, çıkışa kadar böyle birşey tekrar olmuyor. geçen dönem böyle bişey yoktu bu dönem çok sık yaşıyorum

Geri