SikayetVar Bi El Atalım Arkadaş

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan ikuru
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Kodla Büyü

ikuru

Aktif Üye
Arkadaşlar türk telekom üzerinden internet alıyordum taşınmam sebebiyle nakil isteminde bulundum aradan geçen 15 güne rağmen ne arayan ne soran var. Bende konu ilgili şikayet var sitesine bildirimde bulundum belki oradan duyulur diye ama nafile...
Şimdi de görüntülenme sayısını artırırsam belki kale alırlar diye sizden ricam sikayetvar üzerindeki linke tiklamaniz olacaktır teşekkürler
[url=https://www.sikayetvar.com/tu...ww.sikayetvar.com/turk-telekom ... i-uzunlugu[/url]

Umarım alt yapısı olmayan 0 binaya taşınmamışsınızdır. Ben 3-4 ay boyunca her hafta türk telekoma uğrayarak 4.ayın sonunda bağlatmıştım.. 4 ay internetsiz.. uvvv kabus gibiydi :)

Ben de birkaç ay önce benzer bir taşınma olayı yaşadım. Allah sabır versin diyorum başka da birşey demiyorum. Bir de şu konuda bilgi vermek isterim; daha önce böyle bir saçmalık duymamıştım ilk defa bu taşımada duydum bu olayı.
Zaten nakil talebinde bulununca bana 15 gün sonrasına randevu verdiklerine dair mesaj geldi. Neyse o gün gelip evime telefon naklini gerçekleştirdiklerini söylediler, ben de zannediyorum ki internet olayı tamamdır. Ama nerdeeeeee. Adamlar giderken dediler biz telefon hattını getirdik ama internet 1 ila 3 hafta arasında bir ara gelir dediler. Ama genelde bir haftaya geliyor dediler. Peki dedik. Kaç defa telekomu aradım, saydım, sövdüm, nafile. Adamlar 3 hafta sonra internetimi açtılar.

Benimde 4 ay sürmüştü şehrin göbeğinde. Şikayet etmediğim telefonla ulaşmadığım yer kalmadı.

Arkadaşlar telefon çağrı merkezine yönleniyor çoğu zaman, onlarda en fazla kayıt açıyor. Size tavsiyem facebook sayfası üzerinden iletişim kurmanız. Orada şikayet bölümü var. Ben daha önce uğraşmıştım haftalarca yavaş olan internetimi tek mesajda düzeltip geri telefonla aramışlardı.

Apartmanda fiber hattı mevcut . Komşular kullaniyor ama bence problem sadece gezici ekibin yetersiz kalmasından kaynaklanıyor... Bana kalsa taahhüt um olmasa uydunet e geçerim ama ...

Facebook mu ? Tamam bi de onu deneyelim tesekkurler

Geri