Silinen dosyalar geri getirme

Kodla Büyü

karinca_52

Hiperaktif Üye
Hiperaktif
arkadaşlar formattan sonra silinen dosyaları geri getiren bir program biliyormusunuz... ama işe yarayan bir program..bazılarını denedin işe yaramıyor... eğer kendi kullandığınız ve işe yaradığını gördüğünü bir program varsa bilgi verirmisiniz

bu programlar işini görür.daha önceden bende kullanmıştım. ama programlar elimde yok. internette ararsan kolay bulursun.
EasyRecovery.6.10.07
RecoverMyFile2.91

EasyRecovery.6.10.07
RecoverMyFile2.91

bunları denedim bir işe yaramıyor bunlar

hocam ben arkadaşların dediklerinin hepsini denedim NAFİLE!hiçbiri işimi görmedi.sen de haklısın.geçenlerde bende sormuştum bu soruyu ve aynı öneriler geldi.70 GB verim kaybolmuştu.sonra araştır araştır :arrow: GETDATABACK tek geçerim :+1: hiç başkasıyla uğraşma
TECRÜBEYLE SABİT :idea:

hocam birde kurtarma yapabilmen için şansının olmasıda gerekli. örneğin silindikten hemen sonra ise %100 benim söylediğim programlarla ben kurtardım.
sen sildikten sonra farklı bilgiler kaydettiysen ve bu yeni kayıtlar senin kurtarmaya çalıştıklarının üzerine kaydolduysa o bilgileri hiçbir programla kurtaramazsın. çünkü bizim silme olarak algıladığımız işlemde harddisk sadece o bilgiyi bize göstermiyo. ama hala orada. bilginin tamamen kaybolması için üstüne yeni bilgi yazılması gerekli.

hocam ben arkadaşların dediklerinin hepsini denedim NAFİLE!hiçbiri işimi görmedi.sen de haklısın.geçenlerde bende sormuştum bu soruyu ve aynı öneriler geldi.70 GB verim kaybolmuştu.sonra araştır araştır GETDATABACK tek geçerim hiç başkasıyla uğraşma
TECRÜBEYLE SABİT
Aynı dertten ben de muzdaribim recovermyfiles denedim ama yine de hala biçok dosyam kayıp acaba getdataback programının kurulumunu buraya ekleyemezmisiniz? :oops:

Ben Recovermyfiles öneririm. İstediğiniz dosyayı kurtarıyor. Gayet güzel. Bütün silinenleri buldum.

veri kurtaran arkadaşlar daha ayrıntılı bir açıklama yaparlarsa kurtardıkları programla ilgili çok yararlı olacak.nasıl çalıştığını vs...

Sayın hocalarım,

Bu programları işe yaramıyorlar diye karalamayalım. Bu programlar ie yarıyor. Ben -sanırım recovermyfiles programı idi- tüm dosyalarımı geri getirmeyi başardım.

Bu programların elinde sihirli değnek yok. Sorun aslında bu programların çalışma mantığını tam bilmediğimizden ve yardım dosyalarını okumadan bu programları kullandığımızdan kaynaklanıyor sanıyorum.

Kurtaracağınız diske formattan sonra bir işletim sistemi veya başka dosylar yüklerseniz veya silme işleminden sonra o diski veya partitionı kullanırsanız veya işletim sistemini çalıştırarak işletim sisteminin o diski veya aktif diski kullanmasını sağlarsanız elbette dosyalarınızın birçoğunu kurtaramazsınız.

Fakat formattan hemen sonra, o diske birşey yazmadan veya yanlışlıkla bir dosya sildikten sonra(o sildiğiniz dosya sistemin kurulu olduğu patitiondaysa) hemen bilgisayarı güç düğmesinden kapatır ve kullanmaya devam etmez iseniz ve o diski çalışan başka bir sisteme takıp kurtarma işlemi yaparsanız en kötü programla bile dosyalarınızı kurtarabilirsiniz.

Eğer sildiğiniz veya format attığınız partition sistemin yüklü olduğu partition değilse işiniz daha kolay, o partitiona hiç bir yazma işlemi yapmayın, diski sökmenize de gerek yok, o programı kurun ve en kötü program dahi olsa tüm dosyaları kurtarabilirsiniz.

Ha bir de kurtarma işlemi sonucu kurtardığınız dosyaları başka bir diske veya kurtarma yaptığın partition dışında bir partitiona kurtarmalısınız.

hocalarım yanlış anlamışsınız sanırım.ben harddiskimin 2.part'ını formatlamıştım.uzun hikaye.bilerek oldu.anlatmaya gerek yok.neyse.2 ay boyunca bütün önerileri uyguladım.
easyrecovery,recoverymyfiles,handyrecovery vs.vs.vs.bu arada 2 ay boyunca bilgisayarıma yeni bilgi yüklemeyi bırak dosyalarımı kurtarma amacım hariç açmadım bile.ev arkadaşlarımın bilgisayarlarını kullandım.ve moderatör arkadaşlardan birinin önerdiği GETDATABACK'i kullandım.bu programın +'sı NTFS-FAT dosya sistemlerinden hangisini kullanıyorsanız ona göre kurtarma yapıyor.dediğiniz programlar bende de işe yaramadı değil.dosyaları kurtardı gösterdi.fakat kurtardığı WORD dosyaları bozuk açıldı,resim dosyaları hiç gösterim yapmadı.o yüzden karınca_52 arkadaş da önerileri denemeli.dediklerinize katılıyorum;kayıp olan HDD bölümüne KESİNLİKLE :!: ama KESİNLİKLE veri kaydedilmemeli. kolaylıklar

şu an bana lazım.bisürü verim kayboldu.inş getdata back işime yarar.excemli saolasın.

REST 2514 diye bir program ama shift-delet le veya normal silinmiş dosyaları getiriyor,
bütün dosyaları buluyor kullanımı çok kolay..

Re: get data back yardım!!

xmet' Alıntı:
hocam ben arkadaşların dediklerinin hepsini denedim NAFİLE!hiçbiri işimi görmedi.sen de haklısın.geçenlerde bende sormuştum bu soruyu ve aynı öneriler geldi.70 GB verim kaybolmuştu.sonra araştır araştır :arrow: GETDATABACK tek geçerim :+1: hiç başkasıyla uğraşma

zamansız bir format nedenıyle program, film , müzik bütün arşivim uctu. get data back 3.32 NTFS programıyla verilerimi buldum ama serial olmadıgı için alamıyorum. elinde bu programın seriali olan gonderebilir mi?? yardımmmm
:(

Re: get data back yardım!!

berra_u' Alıntı:
xmet' Alıntı:

zamansız bir format nedenıyle program, film , müzik bütün arşivim uctu. get data back 3.32 NTFS programıyla verilerimi buldum ama **** olmadıgı için alamıyorum. elinde bu programın seriali olan gonderebilir mi?? yardımmmm
:(
aynı durum benim başımada geldi...lütfen yardım

daha denemedim ama sizce 3 dört yıl önce silinen dosyayı kurtarmak için bu programlar işe yarayabilir mi

Get Data Back 4 NTFS - Serial by Craagle 1.8 via Serials.Ws

NAME: CHRISREBER - LICENSE KEY: CRRJCSBWJBDRBD

Geri