Silinen dosyayı kurtarma ( biraz farklı)

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan halk
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Kodla Büyü

halk

Süper Üye
Süper Üye
Seçkin Üye
Arkadaşlar bir dava görülüyor. Hakkımda henüz sınavımı dahi yapmamış iken not dökümü doldurmamış olduğuma dair 21 mayıs 2013 tarihli tutanak tutuldu. Sınav 22 Mayısta idi. Ben de mobbing davasında bunu baskı delili olarak gösterdim ve zamanında memurun bilgisayarından aldığım tutanağı elektronik kopyası elimde var.

Yalnız memur bilgisayardan tutanak.doc dosyasını silmiş. İstediğim şey onu kurtarmak değil, zaten bir kopyası elimde var. Yalnız bilirkişi bendeki dosya üzerinde tarih değişikliği yapılıp yapılmadığını anlayamayacağını söylerse iddiam boşa gider ve müfteri konumuna düşerim. Ama zamanı gelirde bilirkişi dosyayı memurun bilgisayarından kurtarmak isterse hepten silinmiş olmasın diye tedbir almak istiyorum.

Memurun bilgisayarının harddiskinin komple imajını alsam silinmiş dosyalarla birlikte imaj alabilir miyim? Ya da ne tavsiye edersiniz? Siz olsanız ne yapardınız?

:?
Acronis 2013 Plus Pack Bootable CD sini indir hocam yedek alırken altta bir seçenek vardı tam hatırlayamadım ama detaylı imaj al gibi birşeydi sanırım işinizi görür.

hdd ın imajını sektör ler de dahil olacak şekilde almanız lazım. Ki bu bu da 80 gb hdd için 80 gb imaj dosyası demek.
en iyisi memurum hdd ını alıp yerine başka bir hdd takmak . kurtarma işini mahkeme bilirkişiye yaptırsın.

öncelikle geçmiş olsun kalelibilişim hocam doğru söylüyor bence de en mantıklısı memurun harddiskini almanız hocam başka bir harddisk ile değiştirin.

Hocam önce memurun bilgisayara zamanlamalı restart Sanırım hasari hocamın bir şakası vardı, forumda bulabilirsin. Zamanlanmış görevler shutdown -l

Memur bilgisayarı ilk açtığında aktif olacak ve bir daha makine açılmayacak. "Makine sürekli reset atıyor" diye size getirecek o sıra HDD'yi değiştirn anlamaması için de Belgelerim ve Masaüstünü kopyalayıp yeni taktığınız HDD'ye atın. :+1:

AKADEMİA' Alıntı:
Hocam önce memurun bilgisayara zamanlamalı restart Sanırım hasari hocamın bir şakası vardı, forumda bulabilirsin. Zamanlanmış görevler shutdown -l

Memur bilgisayarı ilk açtığında aktif olacak ve bir daha makine açılmayacak. "Makine sürekli reset atıyor" diye size getirecek o sıra HDD'yi değiştirn anlamaması için de Belgelerim ve Masaüstünü kopyalayıp yeni taktığınız HDD'ye atın. :+1:
HDD değiştirmek en mantıklı olandır.
Şakada @ademola hocamındı konu linki burada incelemek isterseniz.
her-telden-f29/bilgisayari-saka-dan-bozmak-t62836.html

Geri