silinmiş bir grup hala google da arama yapınca çıkıyor. yrdm

Kodla Büyü

endnur_61

Site Gezgini
bir öğretmen arkadaşımın adına face de istemediği bir grup açılmş. grubu açana ulaşarak sildirmiş. yani face de şu anda öyle bir grup yok. ama arkadaşımın adını google da aradığımızda o grubun ismi çıkıyor.. tıklandığında face anasayfaya yönlendiriyor. ama grup adı hoş olmadığından google da da çıkmamasını istiyor. arkadaş yardım istedi, bilemedim ben onu:(( nasıl silinir ordan o grubun adı?? yardım ederseniz sevinirim..

Google taramlarda sayfaların birer kopyasını alır bunu önbellekte tutar aramalarda ilk olarak bunu sunar, tıklandığı zaman asıl sayfanın son hali açılır. Google botları ilgili sayfaya sonraki uğrayışında böyle bir sayfanın olmadığını görür ve önbellektekilerinide siler. Yani silinmesi birkaç günü bulabilir. Şimdilik yapabileceğiniz pek birşey yok sadece beklemeniz gerekiyor.

Arkadaşların da dediği gibi bi kaç günü bulabılır arama motorundan silinmesi. Ki zaten site yapıyorsanız eğer site de değişiklik yapsanız yada title sini değiştirseniz bile google aratınca bi kaç gün hep eskisi gözüküyor. Daha sonra yenisi çıkıyor.

FAce ile alakalı bir durum olabiilr mi? yahoo da mesela bir grup silinse bile bir süre o grup kalıyor yahoo dan silinmiyor..

ya face de arama yaptığımda öyle bir grup yok. sadece google da çıkıyo. google da çıkan sonuca tıklasam da, adresi kopyalayarak girsem de hemen face anasayfaya yönlendiriliyorum.. arkadaşım baya üzülüyo, ve ben bu problemi çözemiyorum:((

arkadaşlar 1 ay oldu nerdeyse.. hala silinmedi google ın önbelleğinden.. sadece çıkan sonucun yanındaki önbelleğe tıklarsam grup içeriğiyle ilgili yaklşk 1 ay öncesinin bilgisini görüyorm. linke normal tıklandığında facebook anasayfa.. bunun bi yolu olmalı?_? yardımlarınızı beklyrmmmm

Googlenin facebook gibi bir siteyi indexlemesi uzun zaman alabilir endişe etmeyin silinicektir.

belkide siz arattıkça ve tıladıkça bellekte tutma süresi uzuyor.bilmeden söylüyorum bunu. bir süre hiç aratmayın bakalım ne olcak.

ARKADAŞLAR BU SORUYU SORALI 5 AY GEÇMESİNE RAĞMEN GRUP ADI HALA SİLİNMEMİŞ.. BAŞKA BİR YOLU YOKMUDUR BUNUN?? GOOGLE'A MAİL FALAN ATSAM BİŞEY ÇIKARMI SİZCE???

Geri