Silivri bilişimciler lütfen bir baksın

Kodla Büyü

penewitz

Seçkin Üye
Seçkin Üye
Arkadaşlar merhaba bu yaz inşallah silivriye tayin istemeyi düşünüyorum, orda görev yapan bilgisiyar öğretmenleri varsa aramızda bana bilgi verebilirmi, boş kadro olan hangi okullar var?

Merhaba hocam.
ben Büyükçekmece'ye bağlı bir okulda çalışıyorum ancak silivri de ikamet ediyorum. 10 yıldır bu bölgedeyim. istediğiniz bilgiyi verebilirim. ne merak ediyorsanız sorabilirsiniz.
boş kadrosu olan okullar hakkında fikrim malesef yok :(

Hocam o bölge hakkında tavsiyeniz nedir, eşimde müzik öğretmeni bu yaz orayı düşünüyorz, yaşam,insanı, nasıldır, ben açıkcası tayin istememin nedeni şuan çalıştığım yerde adam kayırma, iş bilmez insanlar, siyaset, sendikacılık okadar fazlaki artık dayanamıyorum ve tayin isticem inşallah, o bölgede inşallah bu tarz şeyler gözle görülür derecede yoktur

hocam bahsettiğiniz şeyler okuldan okula değişen şeyler.bu sebeple pek bişey söyleyemeyeceğim. ben burada kendi okulumda (meslek lisesi) 10 yıldır çalışıyorum. bahsettiğiniz şeyler hemen hemen hiç yaşamadım çok şükür.

bölge olarak istanbulun rahat yaşanılabilir bir bölgesi. istanbula gerektiğinde hemen ulaşabiliyorsunuz ve istanbulun kalabalıklığı karmaşıklığı yok. bu bölgenin insanı bana göre çok iyi. anadoludan çalışmak için gelen aileler ve zamanında trakyadan göçmüş buralara yerleşmiş ailelerden oluşan bir yapısı var.

merkezde bazı mahalleler özellikle doğudan göç almış. o bölgelerde ki okullarda (ilköğretim) genelde sıkıntılar oluyor. atama zamanında direk okul adını vererek sorarsanız yardımcı olurum yine.
merkeze bağlı köyler var. araçla 10 15 dk gidilebiliyor. bu köylerde çalışan arkadaşlar genelde çok memnunlar okullarından.

aklıma gelenleri yazdım. bunların dışında merak ettikleriniz varsa yine yardımcı olurum.

Hocam çok sağol atama dönemi sizi sıkmazsam eğer okullar hakkında bilgi almak isterim

Bu yaz bende isteyeceğim okullar hakkında bilgisi olan var mı acaba?

@penewitz iletişimde kalabiliriz

Akıllı tahtaların ortaokul seviyesinde kurulum durumu nedir hocam?

Pc lablar duruyor mu kaldırıldı mı genel olarak?

Hocam Ben silivride görev yapan, silivrili bilişim öğretmeniyim. Tayinler açıldığında açık okulları yazarsınız, ona göre size söylerim. merkezde pek boşluk yok. Köylerde genelde boş kadrolar oluyor. Köylerin ulaşım mesafesi ortalama 20 km. BT sınıflarının durumu okuldan okula değişiyor. Uzun süredir BT sınıfı yatırımı yapılmadığı için çoğu kötü durumdadır diye düşünüyorum. Sorularınız olursa cevap vermeye çalışırım.

pakgun' Alıntı:
Hocam Ben silivride görev yapan, silivrili bilişim öğretmeniyim. Tayinler açıldığında açık okulları yazarsınız, ona göre size söylerim. merkezde pek boşluk yok. Köylerde genelde boş kadrolar oluyor. Köylerin ulaşım mesafesi ortalama 20 km. BT sınıflarının durumu okuldan okula değişiyor. Uzun süredir BT sınıfı yatırımı yapılmadığı için çoğu kötü durumdadır diye düşünüyorum. Sorularınız olursa cevap vermeye çalışırım.

Fatih projesi hangi aşamada ilçenizde hocam?
Ayrıca Silivri Merkez'de okul öğrenci yoğunluğu nedir ortalama kaç saat dersiniz var
Btr olma durumu nasıl?

Genellikle yoğun yerlerde hocalarımız kendileri istemiyor diye biliyorum

Silivri'de kesinikle uzak durulması gereken bölge var mı?

tayin zamanı yine konuşuruz ama şimdilik aklıma bunlar geldi umarım birkaç yer açılır

pakgun' Alıntı:

hocam halen silivride mi görevdesiniz ben de geldim tanışmak isterim

Silivri'de görev yapan başka arkadaşımız var mı?

Geri