Sinir Harbi

Kodla Büyü

hakanotuken

Hiperaktif Üye
Hiperaktif
Şu an evimde delirmek üzereyim, çok agresif birisi değilim ama sınırı geçince patlama yaşarım. Silahım olsa aşağı mahalledi soysuzların arasına dalıp sıkardım belkide.

Biliyorum bunlar hep kurgu ve düzen. Işıd'de kurgu kobani saldırısıda... Amaç bizi savaşa çekmek hatta ülkede iç savaş çıkartmak... Benim gibi faşislere (?) kurşun sıktırmak.

Ama inanın dayanamıyorum artık, Mersin gibi türkmen şehrine geliyorsun, işin var aşın var evin barkın var ama her yeri talan ediyorsun yakıp yıkıyorsun buna hakkın yok ulan soysuz.

Ben şehrimde olay istemiyorum, sen haklı olsan ne yazar ki yöntemin yanlış... Kobani de hakısın haksızsın o ayrı mevzu ama şu durumda ben haklıyım; SEN KOBAİ'YE SAHİP ÇIKIYORSUNDA BEN ŞEHRİME VATANIMA OTOBÜS DURAĞIMA BANKAMATİĞİME SAHİP ÇIKMAYACAKMIYIM.

Sabrediyorum ulan, Allah'ım sabır ver. Ülkeyi karıştırmak için oyun kuranlara figüran olmamak için sabır.

Allah topunuzun belasını versin.

Not: Pkk sempatizanı olmayan, şiddeti tasvip etmeyen Kürt kardeşlerim beni yanlış anlamasınlar.

Bu ülkeyi bu hale getiren çözümcüler şimdi bir yerde oturmuş bir yerleriyle gülüyorlardır ülkemizin bu durumuna.

Geri