Sinirden elim ayağım titriyor...

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan barthez
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Kodla Büyü

barthez

Süper Üye
Süper Üye
Görevlendirme geldiğim okulda tüm idareci bilgisayarlarına DYS kuruyordum. Müdür Yardımcısı arkadaşın bilgisayarı kaldı. Kendisi derse giderken odasının anahtarını bana verdi bende onun bilgisayarınada kurdum. Daha sonra yan odadaki memur arkadaş o bilgisayarda işi olduğunu söyledi ve bende anahtarı ona bırakıp çıktım. Neyse bizim işgüzar memur bu arkadaşın klavyesinin üzerinde bisküvi parçacıkları filan bırakmış buda ben sanmış. Benim yaptığımı sanması kabullenilebilecek bişey ama yaptığı asla. Neyse memurun odasında bu, memur ve bir öğretmen otururken bana hocam bilgisayarımda bişeyler yemişsiniz pis bırakmışsınız dedi. Bunu söylediğinde bende öğrenci ile kapının önünde duruyorum. Bende yüzüne bile bakmadan ben sizin bilgisayarınıza bişey yemedim dedim. Neyse az önce odasına gittim hocam dedim ben sizin bilgisayarınızda işim olmasa oturmam bile dedim. Varsayalım bişeyler yedim öyle bırakmam dedim. Ki odanızı memur hanımda kullandı o yemiş dedim. Bana bunu insanların içinde çocuk azarlar gibi söylemeniz inanılmaz rahatsız etti beni dedim. Daha bana trip atarak hocam kusura bakma diyor birde benim bu durumu bikaç kez söylememe verdiği tepki kendisi bir kerede anlayabiliyormuş söylenenleri. Ya bu insanlar insanlığı ne ara bu kadar yitirdi, nedir bu ego. Ben mi acayibim insanlar mı garip. Bu meslek cinnet getirtir insana. :( :( :( :(

Hocam btr görevi yapılacak halden çıkmış durumda. Tavsiyem samimi olmayın çok. Ben de üzüldüm zamanında niye böyle diye ama insanlar böyle iste. Sonuç olarak btr yi bıraktım. Tahtalar fena halde ama ne yapayım beni buna zorladılar. şimdi ders nöbet filan devam ediyorum.

wepster' Alıntı:
Hocam btr görevi yapılacak halden çıkmış durumda. Tavsiyem samimi olmayın çok. Ben de üzüldüm zamanında niye böyle diye ama insanlar böyle iste. Sonuç olarak btr yi bıraktım. Tahtalar fena halde ama ne yapayım beni buna zorladılar. şimdi ders nöbet filan devam ediyorum.

Hocam btr olmasanız bile yinede tahtaları düzeltmeniz için girişimde bulunmuyorlar mı ?

wepster' Alıntı:
Hocam ne samimi olması gözle temas bile kurmuyorum konuşurken hadsizlik yapmasın diye. Ama olanlara bak

Ben btr'yi geçen dönem kasımda bıraktım idareye kızıp, bir daha da almadım. müdür geçen birseyler istedi ve "bakmıyorum" dedim, md yrdları da diyemiyor, rahatım yani, hiçbir seye bakmıyorum, ellemiyorum, geleni idareye iletin diye gönderiyorum.

Birincisi güzel bir olay yaşamışsınız hayırlı olsun. Güzel dememin sebebi şu DYS sizin işiniz değil buna rağmen fedakarlık yapıp yapmışsınız elinize sağlık. Ancak şimdi bir mazeretiniz var. Bundan sonra size söylerlerse bunu öne sürün bu olaydan sonra ben karışmam deyin. MUTLAK SURETTE HAKKINIZDIR. DYS idarecilerin işi ya sussunlar adam olsunlar ya da öğrensinler.

lonely2134' Alıntı:
Birincisi güzel bir olay yaşamışsınız hayırlı olsun. Güzel dememin sebebi şu DYS sizin işiniz değil buna rağmen fedakarlık yapıp yapmışsınız elinize sağlık. Ancak şimdi bir mazeretiniz var. Bundan sonra size söylerlerse bunu öne sürün bu olaydan sonra ben karışmam deyin. MUTLAK SURETTE HAKKINIZDIR. DYS idarecilerin işi ya sussunlar adam olsunlar ya da öğrensinler.
Kesinlikle her seferinde müdürün önüne süreceğim hocam emin olabilirsin. Sağol

Valla btr işi bizim okulda yapılmıyor diğer okulları bilmem. Ben derse giriyorum sonra iki günde nöbet sonra ev. yok nöbet tutamaz yok 40 saat kalacak yok bisküvi dökülmüş is değil . yapana da saygımız var.

eyolcu' Alıntı:
Ben btr'yi geçen dönem kasımda bıraktım idareye kızıp, bir daha da almadım. müdür geçen birseyler istedi ve "bakmıyorum" dedim, md yrdları da diyemiyor, rahatım yani, hiçbir seye bakmıyorum, ellemiyorum, geleni idareye iletin diye gönderiyorum.

Fahri BTR :++: :++:

İdareye kızarak birşeyler yapmak değiştirmek imkansız. Hadi kızdık okul değiştirdik ya gittiğimiz okuldaki idare de aynıysa? karanlığa sövmek gibi. Bu durumda kötü olaylara yada insanlara bakarak işimizden mesleğimizden soğuyoruz. Bir arpa boyu yol gidemiyoruz.
Malum ekders sıkıntımızda var BTR olarak ekders sıkıntısından kurtuluyoruz. Kaldı ki ders bi seçmeli bi zorunlu şimdilik 5-6 larda zorunlu, liseler desen hepten seçmeli.
Birşeye bakmamak ellememek çözüm değil. Kimi okullarda idareciler BT öğretmeninden izinsiz wc ye gitmiyorlar (Tamam abarttım ama teşbihte hata olmazmış) Bu örneklerde var.

Klavyeye birşey dökmüşsün dediğinde ben dökmedim arkadaş bu kadar basit en azından benim açımdan olay orada bitiyor. Gerisi beni bağlamaz. Alınmamda, geri adımda atmam mesela. Ondan sonrası o idareci arkadaşın sorunudur. Muhatap olmam bu konuda tekrar. Bazen alıngan olabiliyoruz. Yada tam tersi kırıcı. Fazla detaylı düşünmek yersiz. Tabii bunlar benim görüşümdür.

Geri