yok demek istediğim sizin anladığınız değil.
öncelikli şunu söyliyeyim bence sistem görüntüsü konfigürasyon aynıysa hata vermeden kurulması gerekirdi.ama bana da garip geldi aynı hatayı ben de aldım.sadece bir tahtada kurabildim.benim durumum şuydu:
tüm tahtalarımda çift oturum vardı.kurmak istediğim imaj ise(yani emree hocamın aldığı imaj) vestelin tek oturumlu v4 imajının üstüne programların kurulduğu imajdı.ben çift oturumlu tahtalarıma bu tek oturumlu imajı kurmaya kalktığımda sizdeki hatayı aldım.tek bir tahtada almadım o tahtada vestel teknik servisin kurduğu tek oturumlu tahtamdı.onun üstüne o tek oturumlu imajı kurmaya kalktığımda oldu.
bana göre imaj alma işinde bu oturuma falan bakmadan imaj alınabilmeli.normal olan odur.benimki tamamen denk gelmiş de olabilir.
ama ben sizin yerinizde olsam:
1-http://www.bilgisayarbilisim.net/fatih-etkilesimli-tahta-f279/etkilesimli-tahta-imaj-dosyasi-usb-bellekten-yukleme-islemi-t107273.html
bu son imajı indirirdim.tüm tahtaları bu son imajla kurardım önce.(hepsi tek oturumlu ve netsupportprotect li hale gelmiş olacak,zaten netsupport olduğundan admine falan gerek yok)
2-sonra bir tahtaya gerekli programları ve içerikleri kurup,net support şifresini de değiştirirdim.artık herşeyi ile hazırl olan tahtanın imajını başlat-bakım-yedekleme ve geri yükleme kısmından sistem görüntüsünü haricidiske alırdım.
artık harici diskten kendi oluşturduğum imajla yükleme yapardım.umarım bu şekilde olur.