sistem imaj alma

Kodla Büyü

korbay

Üye
merhaba arkadaşlar belki konu daha önce açılmıştır ama bana acil lazım olduğundan direk buraya yeni konu açma ihtiyacı hissettim. benim bt laboratuvarına tüm bilgisayarlara komple format atacağım, 15 pc var. yalnız şöyle yapmak istiyorum birine format atıp office deep freeze vs programları yükledikten sonra acaba bu pcnin imajını alıp diğer tüm pclere de direk olarak yükleme imkanım ve bunu sağlayacak bir program var mı. bu sayede her seferinde diğer programları tek tek yükleme zahmeti yaşamaya gerek kalmayacak. yardımcı olursanız çok sevinirim, saygılar...

hocam bunu acronis ve ghost ile yapabilirsiniz.. ama imajı almadan deepfreeze yüklemeyin.
1- önce imajı alın
2- sonra bu imajı tüm makinelere yükleyin
3- son olarak ta bütün makinelere tek tek deep freze yükleyin..

mustafayilmaz28' Alıntı:
hocam bunu acronis ve ghost ile yapabilirsiniz.. ama imajı almadan deepfreeze yüklemeyin.
1- önce imajı alın
hocam eyvallah çok sağol deneyeceğim

mustafayilmaz28' Alıntı:
1- önce imajı alın

deepfreeze niye en son yüklüyorsunuz ? nasıl bi sorun çıkartıyor ?
emin olmamakla birlikte deepfreeze yüklü bir HDD yi olduğu gibi diğerine kopyalamıştım. deepfreeze çalışmasına rağmen görev çubuğunda simgesi gözükmüyordu.

skolst' Alıntı:
hoam neden deepfreze ile imaj almıyoruz bir zararımı var?
hata verebiliyor hocam ben drive vaccine yüklüyken aldım...alırken sorun yok..yükledikten sonra hata veriyor...boşa imaj almış almış oluyorsun.garanti olanı restore araçları(deep ve vaccine) kurulmadan imaj almaktır...ben o şekilde yaptım 16 makine aynı anda başladı birazda fantazi yaptım 8 dk da hazır...hepsinin d sine imajı koydum ---ağdan yapmadım aynı anda yavaşlatacağı için. verdim odunu 8 dk önce çöp yığınıyken 8 dk sonra parlayan bir güneş oldular...çok mu abarttım ne :)...kal sağlıcakla

skolst' Alıntı:
hoam neden deepfreze ile imaj almıyoruz bir zararımı var?
hocam ben şahsen denemedim deepfreeze ile imaj almayı ama alan arkadaşlarımızdan aldığım net bir bilgi olarak söylüyorum. yüzde doksan sorun çıktığını söylüyorlar.

deepfreeze varken acronis 11 ile imaj aldım, sorun olmadı, ama deepfreeze deaktif haldeydi arkadaşlar.

cevher---' Alıntı:
deepfreeze varken acronis 11 ile imaj aldım, sorun olmadı, ama deepfreeze deaktif haldeydi arkadaşlar.

"boot thawed" seçeneğini aktif edip imaj almayı düşünüyordum olur mu diye? ben düşünedurayım siz yapmışsınız zaten :)

Geri