Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Arkadaşlar merhaba, bu dersin mikrodenetleyici uygulamaları isimli modülündeki (modülün linki http://www.megep.meb.gov.tr/mte_program ... %C4%B1.pdf) led gösteri ve zamanlayıcı isimli örneklerin pic kodlarını çalıştırabildiniz mi? Ben bir türlü derleyemedim her seferinde hata veriyor.Yapan arkadaşlar yada picten anlayan arkadaşlar yardımcı olursa çok mutlu olurum...
arkadaşlar mplab veya micro code studio yu biliyorum.Fakat modüldeki pic komutlarında sıkıntı var.O örnekleri mplabta derlerken 14-15 yerde hata veriyor ve hatayı bulamıyorum.Bu örnekleri yapan varsa hatanın yerini söylerse yada hexlerini gönderirse çok mutlu olurum...
Proteus+hitech C mükemmel tüm uygulamalar süper çalışıyor. Assembly yerine C dili öğretmek daha mantıklı. Zaten 10. sınıfta prog.tem. dersinde visual c# gösteriyoruz sonra 11. Sınıfta de bir de assembly ile öğrencilerin kafalarını daha da karıştırmamak gerek. C ye devam.