Sistem Kontrol Uygulamarı Dersi

Kodla Büyü

agamuratcelebi

Seçkin Üye
Seçkin Üye
Hocam bu derste ne yapacağız modüldeki program çalışmıyor ne yapacağımı şaşırdım pic var elimde ayrıyeten bir tane pic deney seti var ordanda picbit diye bir program var oda çalışmıyor derle dediğin zaman error code=200 diye hata veriyor bu derste nasıl uygulama yapıyorsunuz ne gerekli söylerseniz çok mutlu olurum

Merhaba Arkadaşlar. Okulumuzda Mikodenetleyiciler ve sistem kont. uyg. dersini ben veriyorum. Şimdiye kadar modülleri hiç takip etmedim çünkü modüllerin itinasız yazıldığını düşünüyorum. PIC temel bilgilerini Orhan Altınbaşak'ın PIC 16f84 kitabından veriyorum. Programlama kısmını ise bu sene ilk defa assembly yerine PIC C olarak anlatıyorum ve deneyleri ISIS te yapıyoruz. Böylece hem uygulamaları tüm öğrenciler denemiş oluyor hemde zamandan kazanıyoruz. Dönemin sonunda deney bordunda 1-2 uygulama yapmayı düşünüyorum.

İyi çalışmalar.

hocam bende bu derse giriyorum. modülden pek takip etmiyorum. önce temel bilgileri verdikten sonra sadece uyg. yapıyorum.(isis) portların kullanımı, 7 segment, kesme, sayıcı falan.

Geri