Sistem odasında internet sorunu

Kodla Büyü

tekinergun80

Seçkin Üye
Seçkin Üye
Etkileşimli tahtalarda ağ bağlantısı sorunu olmamasına rağmen İnternete giremiyoruz. Sistem odasında fişleri çekip yeniden bağlayınca internet geliyor. Sorunu nasıl çözeriz arkadaşlar...

hocamızın dediği gibi bir durum yoksa elle ip tanımlaması yapmadıysanız eğer arıza kaydı açıp durumu belirtirseniz tekrar yazılım atıyorlar swtiche. İdari bilgisayarlarda herhangi bir sorun var mı?

ipler otomatik verildi. İdare bilgisayarlarında sorun yok. Fatihpys de arıza kaydı bıraktım ancak sistem odası ile ilgili direkt başlığı bulamadım.

Bizim tahtalar faz2. UPS'lerin aküleri öldüğü için elektrik git gel yaptığında birçok AP hata durumuna geçiyor, dolayısıyla tahtaların bazılarında internet olmuyordu. Sık sık sistemi yeniden başlatmak durumunda kalıyorduk. UPS'lerin içindeki akülerin yenisini alıp değiştirdik, sorun çözüldü. Sizin sorun aynısı mıdır bilmiyorum ama bu sorunu yaşayan olursa belki faydası olur.

geçen sene başında aynı sorunu yaşadık. idare ve bil lablarda sorun yok iken akıllı tahtalarda internete erişilemiyordu. fark ettiğim şey ise tahtalara dns bilgisi gelmiyordu. tahtalara sadece telekom dns lerini (idare ve lablara gelen) (ip kısmı otomatik kaldı) elle verdik. o gün bugündür böyle kullanıyoruz

Geri