sistem volume information

Kodla Büyü

meltem_meva

Site Gezgini
arkadaşlar bilgisayarı combofix ile taratıyorum taratma sonucunda D bölümünde recycler diye klasör oluşuyor onuda siliyorum lakin d bölümü 156mb lık alan 154 görünüyor.gizli dosya özelliğini açtırdığımda ise D içerisinde sistem volume informations diye bir klasör var. gizli. lakin silemiyorum ne yapmalıyım bu nedir anlayamadım

hocam harddisk in iki parça olduğu durumlarda windows dosyalarının bazılarını d ye atıyor ondan silemezsin

system volume informations ve reycled klasörleri windows tarafından her bölüme oluşturulan gizli sistem klasörleridir. reycled silseniz bile tekrar oluşturulur, çünkü geri dönüşüm klasörüdür. combofix le taradığınızda gizli sistem dosyaları görünür hale geldiği için ortaya çıkarlar.

System Volume Information klasörü sistem geri yükleme yapmanızı sağlayan dosyaları içinde barındıran bir klasördür,sistem geri yükleme özelliğini kapattığınızda bu klasörü silmeniz mümkün olabilir.

emrahgunes' Alıntı:
System Volume Information klasörü sistem geri yükleme yapmanızı sağlayan dosyaları içinde barındıran bir klasördür,sistem geri yükleme özelliğini kapattığınızda bu klasörü silmeniz mümkün olabilir.
Arkadaşımın verdiği bilgiler en doru olanıdır.Ama detayları eksik yazmış.
EKLEME YAPAYIM
XP kullanıyorsanız vede FAT 32 ile formatlanmış ise silebilirsiniz.

Geri