Sistemi Geri Yükleme Noktası OLUŞMUYOR???

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan bilo
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Kodla Büyü

bilo

Seçkin Üye
Seçkin Üye
Aralık ayı itibarı ile sistemi geri yükleme noktası yok...geçmiş aylarada gitmiyor zaten..nasıl sistemi geri yükleyebilirm..acaba neden 1 geri yükleme noktası yoktur..

Sistem geri yüklemeyi kapatmış olmalısınız ya da bilmeyerek sürücülerde bulunan bu dizini silmişsiniz.
Bilgisayarıma sağ tıkla özellikler ordanda Sistem Geri Yükleme (win 7de sistem koruması diye geçiyor) gelin burdan ayarlamaları yapın.

hasari' Alıntı:
Sistem geri yüklemeyi kapatmış olmalısınız ya da bilmeyerek sürücülerde bulunan bu dizini silmişsiniz.
Bilgisayarıma sağ tıkla özellikler ordanda Sistem Geri Yükleme (win 7de sistem koruması diye geçiyor) gelin burdan ayarlamaları yapın.
:++:

Hocam sistem geri yukleme kapalı , onu açabılırsınız ...

Bilgisayarım / sağ tıkla Özellikler / Sistem geri yükleme sekmesi / bütün sürücülerdeki Sistem Geri Yüklemeyi kapat seceneği işaretliyse onu kaldırın.

ben drive device diye bir koruma programı yükledim...acaba bu programdan olabilirmi...disk boş hocam

hocam bazsen sisteme bulaşan trojan,virüs vs buna neden olabiliyor bende de bir kaç kez olmuştu.temizledikten sonra düzelir..

tabi bu nedenlerden bir tanesi

nicivo' Alıntı:
Hocam sistem geri yukleme kapalı , onu açabılırsınız ...

Bilgisayarım / sağ tıkla Özellikler / Sistem geri yükleme sekmesi / bütün sürücülerdeki Sistem Geri Yüklemeyi kapat seceneği işaretliyse onu kaldırın.

hocam Bilgisayarım / sağ tıkla Özellikler i açtım ama sistem geri yükleme sekmesi yok:( bu nedenle de sistem koruma sekmesi de gelmiyor. :( ne yapmalıyım!

sistem koruma sekmesi sorunu halloldu. ama şimdi de bilgisayrı açıyorum. not pad e bile bir şey kopyalarken program yanıt vermiyo şimdi sonlandırılsın mı diyor. bi virüs bulaşmış bence. çözümünü bilen var mı arkadaşlar.

Geri