açılmayan sistemde bunu yapabilen birini görmedim. kurulumu açıan windows üzerinde başlatsa belki ama açılmayan widowsta yapamadım şahsencogullu' Alıntı:xp cdsini boot edin ve tamir etmeyi deneyin(kurtarma konsolu)
ben yapıyorum hocam sonuç ne olur bilmem ama denemekte fayda var. ben boot dan bahsettim boot olayının windowsun açılıp açılmamasıyla bir alakası yok zannediyorum.SoundWay' Alıntı:açılmayan sistemde bunu yapabilen birini görmedim. kurulumu açıan windows üzerinde başlatsa belki ama açılmayan widowsta yapamadım şahsencogullu' Alıntı:xp cdsini boot edin ve tamir etmeyi deneyin(kurtarma konsolu)
SoundWay' Alıntı:açılmayan sistemde bunu yapabilen birini görmedim. kurulumu açıan windows üzerinde başlatsa belki ama açılmayan widowsta yapamadım şahsencogullu' Alıntı:xp cdsini boot edin ve tamir etmeyi deneyin(kurtarma konsolu)
evet var. onu halledebilirim de bildiğiniz gibi çok uzun sürecek.bundan kaçmak istedimSoundWay' Alıntı:hocam sanırım formattan kaçışın yok gibi :S
içerisinde alman gereken önemli bilgiler varmıydı?
cogullu' Alıntı:ben yapıyorum hocam sonuç ne olur bilmem ama denemekte fayda var. ben boot dan bahsettim boot olayının windowsun açılıp açılmamasıyla bir alakası yok zannediyorum.SoundWay' Alıntı:açılmayan sistemde bunu yapabilen birini görmedim. kurulumu açıan windows üzerinde başlatsa belki ama açılmayan widowsta yapamadım şahsencogullu' Alıntı:xp cdsini boot edin ve tamir etmeyi deneyin(kurtarma konsolu)
ferka63' Alıntı:evet var. onu halledebilirim de bildiğiniz gibi çok uzun sürecek.bundan kaçmak istedim
ama hocam belgelerimde önemli dökümanlar var onlar zarar görmezmi? neticede windowsSoundWay' Alıntı:uzun sürebilir ama dosya sistemini olduğu gibi bırakıp değişiklik yapmadan bi windows kurarsanız c deki hiçbir dosya silinmez. alacağınızıalır sonra c yi formatlayacak windows kurarsınız. Allah kolaylık versin