Sitem Yavaş Açılıyor

Kodla Büyü

turkuazxyz

Seçkin Üye
Seçkin Üye
Değerli arkadaşlar imza kısmındaki sitem kablolu internet bağlantısı ile hızlı kablosuz bağlantıda ise modemin yanında olmama rağmen qldukça yavaş açılıyor. Sitem wordpress üzerine kurulu ve fazlalık eklentileri kaldırdım. kablosuz şifrelemesi bu kadar yavaşlatır mı siteyi? Ya da başka fikri olan var mı?

Sayın hocam, sitenizin açılma hızında kablolu ya da kablosuz bağlanmanızın bir etkisi olduğunu sanmıyorum. Sonuçta modeme bağlantı hızınız, internet bağlantı hızınızdan yüksek olacağından bu durum ya sitenizin hostinginin cevap hızına ya da o anda internet bağlantınızı kullanan programlara bağlı.
Ben sitenizi kablolu olarak bağlı iken açmak istediğimde biraz yavaş açtı, yani normalde açması gerekenden yavaş açtı diye düşünüyorum.
Eğer bu kasmalar çoksa önce sitenizi (WP biliyorsanız siz yoksa işten anlayan birine) optimize edin. Sadece eklentiler değil bazen temanın sunduğu bir özellik ya da bir ek kodlama sıkıntı yaşatabiliyor.
Optimizeden de bir şey çıkmazsa bu durumda hostinginizi değerlendirmeye alın. Özellikle kendini sektörde kanıtlamamış firmalar, bir sunucuda kapasitesinin üstünde site barındırdığından sitelerde performans düşüklüğü olabiliyor.
Şimdilik önerilerim bunlar.

Verdiğiniz bilgiler için teşekkürler.Hocam değişik temalarda denedim. Wordpresin varsayılan temalarında da durum aynı.hosting firmam güvenilir. Daha önce farklı siteler barındırdım çok hızlıydı. Sunucularında ssd ve raid kullanılıyor.

Geri