sitemde yayınlamak üzere fotoğraflarınıza talibim

Kodla Büyü

azizerkut

Seçkin Üye
Seçkin Üye
merhaba arkadaşlar; web sitemde yayınlamak üzere kendi çekmiş olduğunuz fotoğrafları bana gönderirseniz sevinirim gönderilecek fotoğraflar en az 1024x768 boyutunda olmalı.

Paylaşım yapacak arkadaşlara çok teşekkür ediyorum, bu arada sitemin adresi imza kısmında var. manzara türü fotoğraflar daha uygun olur kanaatindeyim ama tercih yine sizlere kalmış gönderilecek fotoların sayısına göre yayında kalma süresi 1 hafta ile 15 gün arasında olabilir.

mail adresim nebulsun at gmail.com

mail adresimi düzgün yazamadığım için özür, malum spam mail almak istemiyorum :)

arkadaşlar arşivinizdeki fotoğrafların çokluğundan olsa gerek henüz foto gönderen olmadı şöyle köyünüzün en güzel manzara fotoğrafını seçip yollasanızda yeter fazla ince eleyip sık dokumaya gerek yok,

birde fotoğrafın sağ alt köşesine sizi tanımlayacak imza benzeri bir şey yazarsanız hoş olur

hiç fotoğraf gelmedi arkadaşlar sizlerden o yüzden vazgeçmek zorunda kalıyorum.

hocam yayınladığınız fotoğrafmı yok yoksa ben mi kör oldum da göremiyorum ?

siz uyanmadan önce fotoğraf yayınlanıyordu :D ama artık yayınlanmıyor, aradan 1 gün geçtikten sonra oluyor böyle şeyler üzülmeyin

azizerkut' Alıntı:
siz uyanmadan önce fotoğraf yayınlanıyordu :D ama artık yayınlanmıyor, aradan 1 gün geçtikten sonra oluyor böyle şeyler üzülmeyin
hocam bu ne hız. bu ne karamsarlık böyle. 24 saat bile beklememişsin fikrinden caymak için. bu kadar isteksiz başladın demek. iyiki vakit ayırıp arşivi karıştırmamışız. boşuna olurdu emeklerimiz :(

Geri