Sitemize Destek talebi

Kodla Büyü
Hayırlı olsun hocam. Alışveriş için takip ederiz, eve gidince de beğeniriz artık :)

Herkese tşk ederim. taksit seceneklerini artıracağız.farklı bankalarla görüşmelerimiz sürüyor.

Arkadaş hayırlı uğurlu olsun. Allah bol kazanç nasip etsin. Site çok güzel olmuş ürün çeşitliliği de çok iyi. Lakin logonuzu elden geçirin. slogandaki güven ifadesine biraz zarar veriyor. nacizane tavsiyemdir. sürekli bir internet müşterisi olarak yazıyorum bunu.

hacam hayırlı uğurlu olsun.allah bol kazanç nasip etsin...bbnet üyelerine özel ekstra indirimler var mı? :)

Fiyatların gerçekten çok ucuz. Hepsiburadayla kıyaslıyorum da daha önce aldığım ürünlerde de görüyorum bu farkı, almayı düşündüklerimde de.
Sitenin ortaklı bir yapısı mı var? Yoksa aile şirketi gibi bir durum mu.
İnternet alışverişlerini biliyorsun hocam. Güveni 1 kez kaybettiğinde onu tekrar kazanmak neredeyse imkansız.
Ama deneyeceğim diye düşünüyorum.

Slogandaki "güven" ibaresini kaldırırsanız daha güvenilir gibime geliyor. En azından ben öyleyim. "Güven" gördüğüm sitelerden hep kaçıyorum, çünkü birçok kez güvenimi kaybettiler.
Üstelik sizinkisi çok daha iddialı. Nasıl "En Güvenilir" olur?
Sadece bir tavsiye hocam.
iyi satışlar...

ürünlere göre tabiki indirim yapabiliriz.
öneri sloganlaırnız olursa onuda düzenleyebiliriz

slogan ve logo konusunda arkadaşlar haklı, özellikle logoyu elden geçirmek lazım. aynı yonca deseni tek renk olsa bu halinden çok daha iyi olur bence.

ürünlerimiz faturalı ve 2 yıl resmi garantilidir
kesinlikle teşhir ürünü değildir.
aile şirketi olarak başladık bu işe inş sonuda iyi olur.
memnun kalacağınıza inanıyorum

Geri